Liyaa Hanimalr doğum geldi çattı neredeyse ama hala isimde karar kilamadik. Ya eskiden beri Kayra ismini severdm. Eşim de bilior. Çocuğun bir ismi direk Kayra olsun dedik. Ancak araştırınca muallakta olan isimlerden. Direk konulmaz değil de iki anlamı da olan. Bu konuda çok iyi bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? Dini açıdan konulması gercekten sakicnali mi?
2melekannesi_ Liyaa ben de aynı durumdayım sizinle çok seviyorum ismi ama anlamı da insanı düşündürüyor bir hoca arkadaşım var ilmine güveniyorum ona soracağım ben de bugün unutmazsam yazarım buraya da cevabını
Syd160531 Liyaa merhaba benim oğlumun adı da Kayra yalnız Kayra 😂 çok şükür bir sıkıntı yaşamadık anlamı gayet güzel Allah kayırsın korusun anlamında o niyetle koyun sizde ömrüyle yaşasın :)
Aysobaciniz Liyaa dini açısı hakkında bilgim yok fakat yeğenim kardeşi doğarken ısrarla kayra olsun dedi araştırınca, bir şarap markası olduğunu ögrendiler, bu yüzden vazgeçtiler.
Elsu26 Liyaa anlamını bilmiyordum şimdi internetten baktım sakıncası olacak bir şey yok gibi caiz midir diye de baktım isim olarak verilebilir yazıyor tabi siz bilirsiniz 😊 bence Kayra Alp yanyana çok güzel duruyor 😊😊😊
Liyaa Elsu26 tşkler😂❤️toprak ismini eş çok istiorm ama Toprak Kayra olursa ilerde toprak kayması flan diye dalga gecerleemi diye dusunuorm😂
Elsu26 Liyaa sanıyorum bunlar alfa kuşağı olacak şuan da ki çocuklarda bile duymuyorum ben isimle dalga geçen falan
Symtpc Kayra Türkçe unisex bir isimdir. Bence erkeklere daha çok yakışıyor. Anlamı Allahın lûtfu, ihsanı demektir. Çok güzel bir anlamı var. Benimde bebeğim erkek olursa bu ismi koymak istiyorum. Çok karizmatik ve cool duruyor. ☺️