Busesram Kızlar 29+4 haftalık hamileyim ama 32 haftalık gözüküyor şuan kilosu 1700 ayrıca suyum da fazlaymış daha önce bu durum da olan var mı. şeker yüklemem de sınır da çıkmıştı diyet yapıyorum ama insülin vermedi doktorum.
Gokce_21 Busesram benım ilk gebeliğim öyleydi.gebelik sekerim vardı.suyum fazlaydı ve kıkosu çok önde gözüküyordu.saglıcakla aldık kucagımıza 4 kg dogdu.38+5 de
Busesram Kvsraykt ben insülin kullanmıyorum şekerim sınırda çıktı diyetle be yürüyüşle dengelemeye çalışıyorum siz insülin kullanıyor musunuz
Hayatdolu Düzenli mi yürüyorsunuz peki ? Beslenmeniz nasıl bendede şeker çıktı misal diyetisyen kaşar peyniri yeme demişti siz yiyormusunuz ? Ne kadar doğru bilmiyorum ama kaşar kilo aldırıcı diye duydum
Busesram Hayatdolu çok düzenli olmasa da hergün yürümeye çalışıyorum yani 10 dk bile olsa çıkıyorum bana kaşar peynir yeme tarzı bişey denmedi ama diyet listesi verdi onda da yağsız peynir yazıyor ama doktorum özellikle meyveyi kontrollu ye dedi
Hayatdolu Busesram işte sen dikkat et benim kavyn karpuz üzüm incir filan yeme kaşarda yeme sen bi süre bakalım birdaha gidene kadar bu arada bol su iç.