2-prensesannesiii eliffkrts Felak nas ve Ayetel Kürsi oku evde bakara suresini aç ve dinle hem bebeğine hem sana iyi gelir.
eliffkrts bebegimin-kokusu21 ayy Allah razı olsun bir yere not edip gün içinde sık sık okucam inşallah 🙏🏻
Beyzanuraslan eliffkrts ayetel kürsi Felak nas okuyabilirsin ya da inşirah suresi kalbine ferahlık verir inşallah bu karı tavsiye ederim 🥰
eylusko eliffkrts bende 34 haftadayim.bu zamana kadar çok zor geldik başımıza gelmeyen kalmadi yine de şükür bu saatten sonra bebeğime bisey olacak diye çok korkuyorum 😭😭 herşey hazır onu bekliyoruz ❤
DamlaAli eliffkrts ben de gece kötü şeyler gördüm. Bu bilinçaltımızın bir oyunu. Çünkü ben gün içinde de bu korkuyu maalesef yaşıyorum. Siz de normalde de bu korkuları yaşıyorsanız gece de görmeniz çok normal
eliffkrts DamlaAli malesef ister istemez türlü şeyler geliyor aklıma dediğiniz gibi gece de uykuyla karışık huzursuz ediyor
ElifB08 eliffkrts kıyamam ayetel kürsi,inşirah süresi bunlar rahatlatan dualar bana çok yardımı oluyor 🥰
DamlaAli eliffkrts bir de hormonların etkisiyle abuk subuk şeyler görüyoruz. Dua edip yatcaz gerisi takdiri ilahi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Kbraogzzz eliffkrts Canım bende aynı senin gibiyim çoğu zaman durduk yerde vesvese stres oluyo. İnşirah suresini oku bol bol hatta suyuna oku iç beni rahatlatıyo 🙏🏻