Zeynep_sifa Yüzümde doğum lekesi var alın kenarlari ve alinda doğum anında terle silip geçiren var mı nasıl yapılır
Arzuorhan Zeynep_sifa canım benim de ilk hamileliğim de oldu leke. İnanılmaz kötüydü zamanla çok olmasada geçti ama baktığın zaman direk biraz gözüküyor oma bile razı oldum düşün o kadar kötüydü . Bu hamileliğim de olmadı daha insallah olmazda dikkat ediyorum güneşe ama yine de olacağı varsa oluyor .
Durunas Zeynep_sifa dudak kenarlarima ve elmacık kemiğimin hemen üstünde var biraz ilk dogumumdan kalan saçımla silmiştim dogumda ama geçmedi ağrıdan o bile zor gelmişti aklıma çok kötü durmuyo ama olmasa iyi olurdu
Elifmstf Zeynep_sifa göz altında yanaklarimda vardı benim doğumda ilk terledigimle daha Elimle sürdürdüm her terledigimle yüzüme surdurdur sacinla elimle şuan hiç iz kalmadı. Bana farketmez terini yüzüne sur ister peçete ister saç ister elinle dediler bende anlık sildim öyle
gokcekocyigit07 Bende de yüzümde ufak güneş lekesi şeklinde oldu o kadar kreme rağmen, böyle bir şey geçen bende duydum ama inanmadım açıkçası, terle leke mi geçer ya 😁
Zeynep_sifa gokcekocyigit07 Geciyo kuzenimde vardı teni beyazdı alnı kenarları simsiyahti resmen silmisler geçti ama ben terlemedim bile hiç
Zeynep_sifa Ysmmmnn Kullandım evet kullanıyorum da dört dörtlük yapamadamda sürekli yenileyemesemde yapıyorum ama bilemedim
Zeynep_sifa Elifmstf Yerini silmek yeterli yani ben aslında yerleştiğimi hiç bilemedim ama sacimla sildim denk geldikçe ama gecmedi
Elifmstf Zeynep_sifa ilk ter aliyo diyolar bende gitti ama belki tesadüf oldu gitmesi ama aşırı terledim o sürede sürekli de yüzüme sürdürdüm belki sadece terle attım o olmasa da olurdu bilmiyorum yani