Rumeysa3652 Devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran varmı yakın zamanda bana yapılmıyo dedi doktorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim bide tehlikeli geneliklerde yapılıyo sadece devlette demişti
Ozlemflz Rumeysa3652 her devlet hastanesi yapmıyor. Özel de perinatolojiden de randevu alıp yaptırabilirsiniz.
42-AySe-07 Rumeysa3652 ben devlette yaptırmıştım canım özele gidiyorsan para almak için öyle demiştir
Rumeysa3652 Ozlemflz biliyorum ama özellerin fiyatları çok yüksek tabi mecbur kalırsam gidicem ama son haftaya kadar beklemek istiyorum
Rumeysa3652 Zehraace İstanbul Esenyurt ama istanbul içinde her yere giderim eğer varsa düzgün yapan bi yer
Rumeysa3652 Bende şehir hastanesinde yaptırmak istiyordum ama iki haftadır araştırıyorum randevu yok malesef Ayseee38
Ozlemflz Rumeysa3652 bende yapamam diyordum ama en uygun 330du mecbur yaptırdım. Randevu bulmak zor. Zeynep kamilden perinatoloji çıkıyor normalde ordan da bakabilirsiniz.
Glcntn Rumeysa3652 bende randevu bulamadım devlete o yüzden bakırköyde doktorumun önerdiği yere gidicem 400 tl detaylı herkeste çok memnun ordan eşinide içeri alıyorlar ayın 19 nda gitcem bende
Zehraace Rumeysa3652 182 yi arayın Zeynep kamil antenatal dobbler bölümden randevu almak istiyorum deyin 16:00da randevular açılıyor siz 15:55de aramaya başlayın ancak düşer ben o şekilde alıp yaptırdım 🥰
Kereminannesiiiiiii Rumeysa3652 hayır ilk Kadın Doğumdan randevu alıp gidiyorsun seni yeşil listeye alacak daha sonra mhrsden perinatoloji randevularını görebilirsin
Rumeysa3652 Ozlemflz Hangi hastanede yaptırdınız yakın zamandamı yaptırdınız bide sürekli fiyatlar değişiyo biliyosunuz bide eşi alıyolarmı içeriye
Ozlemflz Rumeysa3652 ben içeri eşimle girdim. Doktorun ilgisi de süperdi. Anadolu yakası örnek tıp da pazartesi günü yaptırdım.