Zezz 32 hafta isten çıktım..rapor aldim… ama o kadsr stabil duzene alismis9m ki evde turmak bide agri sızı icinde olmak uykusuz kalmak yordu beni..simdi 35 hafta olduk. Kiz8m gelince dunyaya umurim hersey guzel olacak
rgk Zezz yatın yatın dinlenin bir o koltuğa bir o koltuğa 😂ben de ise gitmekten korkuyorum bi an önce 24 olsam diyorum, yarın 22 oluyoruz 🎈
Tubis2021 Zezz ben de o taifedenim. Mecburi işten ayrılmak zorunda kaldım şimdi sürekli yatıyorum evde zaman geçmiyor dışarıda aktif hayata o kadar alışmışız ki evde nefes alamıyorum tekrar işe döneceğim zamanı iple çekiyorum diyebilirim 😓
Hazal_violet Zezz benim de bu hafta 32. Haftam. Çalışıp çalışmamak konusunda hala çok kararsızım. Ne yapsam bilmiyorum
Zezz rgk calismaya alisinca bi zor ki bide calisirken izin gunum gelsin sunu yapcam bunu yapariz derdim lakin sindi agrilarim var evde yst yat zor oluyor
Zezz Tubis2021 bende oyleyim erkrnnuyanip ksliyorum vasifsiz hissediyorum bebrk grlince ins bu duygu gider bebrkle zamsn gecer
Yektaa Aynı durum bende de var 24.haftadan bu yana evdeyim bi koltuktan bi koltuğa geçip yatıyorum şimdi 31 olduk az kaldi ins bende çalışmayı özledim ama şuan elimiz boş canımız sıkılıyor eminim bebiş geldikten sonra da ise gitmek istemeyeceğiz yani ben istemem 😁🤗
Tubis2021 Yektaa herkes aynı şeyi söylüyor bebeği bırakıp zor gidersin diyorlar 😅ben en azından emmeyi bırakama dek çalışmam diyorum sonrasında mecbur biraz da :)
Zezz Yektaa umarim evi vs temizleye bilsem yads gezebilsek vakit gecer ama cok halsiz agrilarim var 34 haftadan beri 35 hafta oldum
rgk Zezz benim 11. yılım yıldım demistim ki hamileym 😂 sanırım biraz da isini sevmekle ilgili. bebek gelince çok dolu olacak hepimiz için, o zaman iş daha kolaydı filan diyebiliriz
Tubis2021 Zezz aynen öyle, ben de senin gibiyim gecenın üçünden beri ayakta gece ayrı gündüz ayrı uzun. Değerlendireyim kitap okuyayım eğitim dinleyeyim diyorum ama beş dakika sana samimi diyorum bel ağrısına kendimi nasıl atacağım yatağa şaşırıyorum. Ben de kendime 1 yıl verdim annemin yaşı İleri ona da bırakma durumum yok kv güvenmiyorum çünkü torunum torunum diyor bakarsın deyince oram buram ağrıyor ancak gündüz bakım evleri var çevremde duyuyorum onlara bıraktım diyorum çok zor bırakmak evet ama onun geleceği için neticede diyip avutuyorum açıkçası kendimi
Tubis2021 Hazal_violet ben çalışabilseydim 37 e kadar çalışır raporu alıp doğum öncesi kalan üç haftayı, doğum sonrasına ekletecektim. Doktorunuz sakınca görmüyorsa ve bi sıkıntınız da yoksa çalışılabilir ben çok özeniyordum karnı burnunda çalışan bayanları görünce bana nasip olmadı 😊
Avokado Zezz ben 24ü bile bekleyemedim öncesinden rapor alıp bıraktım işi, şuan 33haftalığım ve işe gitme düşüncesi bile içimi bi tuhaf yapıyo 😄 doğumdan sonra nasıl döneceğim hiç bilmiyorum
Zezz Avokado ben darlaniyorum annemide kaybett bu dusunceyi kabullenmek zor evde iken dahada acosi cokuyor icime kizim bi gelse dunyaya
Nlfrylmz Zezz ah sormayın ilk hamileyken farklı sebeplerden ayrıldım işten o kadar özledim ki çalışmayı. Şuan ağrı sızı yerimden kalkamama çok yıpratıyor. Meğer ne kadar aktifmişim çalışırken