Ozgesapmaz Kızlar 35! Haftalık olacağız yarın. Öyle çok abartı sancım yok. Gün içinde ara ara hafif geliyor. Onun dışında afedersiniz ama arka tarafta baskı hissediyorum çok az. Sizde de oluyor mu ? Kabız falan da değilim
Zezz Ozgesapmaz iki buklum kalkiyorum genital arka kisim genel olarsk agrim var..bebek agir grliyo tasimda zorlaniyorum.nst vs girdim vs yok 35 hafta ivine girdik bizde…
Gkc92 Ozgesapmaz bende 34 oldum ilk defa bende de bugün böyle bir şey oldu. Eşim normal olduğunu söyledi
Akrepbebek Ozgesapmaz benim de hamileliğin başından beri öyleydi. Kabızlık filan da hiç yaşamadım bile. Dediğinde olabilir doğum yaklaştı artik
Ozgesapmaz Gkc92 işte doğum zamanı yaklaştıkça bunun normal olduğunu okumuştum ama bana 35. Hafta hala erken geliyor 😬
QOH Ozgesapmaz bebeğin ağırlığından makata baskı oluşabiliyormuş hatta o baskı damarları zorlayıp hemoroid yapabiliyormuş(tabi bu çok ileri versiyonu).Çözümü var mı bilmiyorum eğer olursa haber ver demişti doktorum.
Gkc92 Ozgesapmaz evet bana da biraz erken geldi 34 ama bünyeye göre de değişiyor demek ki. Herkesin bebek toplanması son aylarda olurken benim 24. Haftadan beri var mesela
Ozgesapmaz Gkc92 al benden de aynı. Gittim bugün nst alttan muayene derken kontrol sağlandı. Dönmüş artık bebiş
ekoglu34 Ozgesapmaz fazlasiyla oluyor. Dun doktora gorundum bebegimin basinin tam yerlestigini soyledi. Ilk gebeliklerde biraz erken yerlesiyormus bebek basi. Ben de 35+6yim.
Ozgesapmaz ekoglu34 evet bugün doktoruma söyleyince çağırdı benimde bebeğim dönmüş artık nst alttan muayene öyle geçti günüm.
Deletedmom9823 Ozgesapmaz bende 36 olcam nerdeyse doğum geldi bebenin gelceği yok karnımda çok rahat😊😊 ne bi baskı ne bi aşşağa düşüş karnımda sıfır yani
Deletedmom9823 Ozgesapmaz 30 da dedi doktor aşşa dönmüş diye ama ne sancı çıkıyo ne başka bişey göbeğim flnda düşmedi hala