asilinannesi2609 Kızlar ben bugün 2 paket 6 şarlı soda şişelerini sırt çantama koydum çok kısa mesafe taşıdım eve geldikten sonda kalçamda ve genitsl bölgemde ağrı var ama karnımda yok bebek hareketli şükür ne yapmam lazım bilmiyorum korkuyorum
minikoglumm asilinannesi2609 valla ben onun bir ağırlık yapacağını sanmıyorum ama siz takip edin yine
BabyT3012 asilinannesi2609 birşey olmaz Allah’ın izniyle havalar sıcak hafif bi yük olsa bile zorlamıştır ayaklarınızı havaya uzatıp dinlenin
asilinannesi2609 Yasminyenice evet ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum sırt çantama koydum epey ağır geldi aldıktan sonda bırakamadım
Yasminyenice asilinannesi2609 yani bence bi duş alın. Ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bebeğiniz de büyük, yük çok AĞır değil. Ben bazen 10 kg yeğenimi kucağımda taşıyorum böyle bi şey yaşamadım. Rutin ağrı olabilir. Bebek de hareket ediyormuş korkmayın
ozlemak42 asilinannesi2609 keske ağır gelince biraksaydiniz o zaman elinizde olan bişey bile bile kendinize neden yük ediyorsunuz sonrada böyle endiseleniyorsunuz yanlış anlamayın ama hamileliğin sonuna yaklasmissiniz biraz daha dikkat etmelisiniz. Ama Ağrıların sebebi bence o soda şişeleri değil 4. Aydan sonra agirlastikca böyle ağrıların olmasi normal tabi şiddetli ve gecmemesi durumlarda doktora gidilmesi gerekiyor
asilinannesi2609 ozlemak42 ev ve market arası yürüyerek 2 dakika bende kasadan geçirip çantama koyduktan sonra farkettim ve bi an düşünüp bırakamadım eve gelince kalçama hafif ağrı girdi sonra ara ara genital bölgeme girince bi telaş yaptım ama karnımda ağrı kasılma yok bebekte hareketli.Dediğiniz gibi dikkat etmek gerekiyormuş
osm asilinannesi2609 bişey olmaz muhtemelen 5.5 kiloluk kedim kucağımda geziyoruz her gün hava almak için. ılık duş almak rahatlatıyor ama bazen ağrı olabiliyor dinlenmek gerekiyor
07-02-2019 asilinannesi2609 ya allahın ıznı ıle bısey olmaz yorulmusunuzdur bnde de ole oluyor ewı supurdumde fln yorulunca cok agrı oluyor yanı dıkkat edın bol bol dınlenın
Busra333 asilinannesi2609 hmmmm sanmıyorum bişey olacağını karpuz falan ev içinde taşıyorum ben kesmek için kedimi hep kucaklıyorum 4,5-5 kg arası :) yani soda da kaç kg olabilir ki dimi
Ozgesapmaz asilinannesi2609 korkma iyi düşün. Ben hamile halimle 15 kilo kaldırdım 2 kedim:) gün içinde de 6 kilo sürekli kedim kucağımda.. Sonra acısını cektim kasıklarım cok ağrıdı ama şükür birsey olmadı. Kaldırmam da son oldu tabi ikisini aynı anda bir daha kaldırmadım.
asilinannesi2609 Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için şu an ağrım geçti daha iyiyim içimi rahatlattınız 🥰🌸
Asdfjsjdkks asilinannesi2609 2. Gebeliğim şu an. Bebeğim var 11 kilo. Kucağımda yatıyor bazen, sürekli kaldırıyorum indiriyorum 15 haftalık gebeyim. Bende öyle bir ağrı olmadı canım hiç 😄