yagmuurry1 40.haftamda sezeryan ile doğurdum normal bekliyodum bebeğimin suyu tamamen bitmişti ve sezeryana girmek zorunda kaldım asla kimseyi korkutmak istemem ama ne olursunuz sezeryan olmayın mümkün oldukça 🙏 fotoğrafını da atarım kendime geleyim 🧡
EsmaaaaMeva1 yagmuurry1 Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağnza almşsnz ne güzel darısı bizim başımıza inşallah 🙏 🙏 🤍🌼
akgunbirsen yagmuurry1 son cümleniz yanlış öyle ya da böyle 2 tür doğum şekli var. Biri normal biri sezaryen. Diğer türlü o bebek çıkmaz. Normal doğumu kötü geçen biri de sakın normal doğurmayın diyor. Eeee bu bebekler nasıl çıkacak acaba? Tecrübenizi anlatırsınız anlarım ama insanların aklını karıştırıyorsunuz böylelikle. Eminim kötü niyetle yazmadınız ama sonuçları iyi olmuyor. Bu arada gözünüz aydın.
yagmuurry1 akgunbirsen sadece fikrimi söyledim canım benim zor geçti belki diğer annelerin kolay geçecek. Bu arada teşekkür ediyorum
berilkus yagmuurry1 Uyuşma geçtikten sonraki ilk ayağa kalkış…. ölüyorum sandım ha ama 3 gün sonra bir şey kalmıyor 2 buçuk ay oldu benim
Yasminyenice yagmuurry1 korkutmak istemiyorsanız neden bu şekilde yazıyorsunuz. Sezaryen olmak zorunda olan bi sürü insan var.. ayıp yani
Cansel22 yagmuurry1 ben normal doğuranlardanda hızlı toparlandim tamamen kişiden kişiye değişir kesinlikle korkulacak bişey yok iyikide sezeryan olmuş diyorum bende