Meleknkkk Bende 2 yıllık evliyim şuan. İlk zamanlar istememiştik korunduk, istediğimizde ise olmadı ve doktora başvurduk banada pko teşhisi konuldu yumurtamın tembel olduğu söylendi. Daha sonra tedaviye başladık tabi 3 kez çatlatma iğnesi oldum 3 ünde de tutmadı :) Doktorum sonraki aşamanın rahim filmi ve aşılama hatta istersek tüp bebek olacağını söyledi. Bu şekilde 7-8 ay tedavi görmüş olduk. Eşimde bütün testlerini verdi ve onda bir sorun çıkmamıştı. Bu süreçte kendimi o kadar yıpratmıştım ki aşılama vs hiçbirini yapmak içimden gelmedi ve eşime ara vermek istediğimi söyledim anlayışla karşıladı tabi hatta tatile çıkıp kafa dağıtmaya karar verdik. Sonraaa kafamdan tamamen sildiğim tedaviye daha sonra devam edicem diyerek kenarıya koyduğum bebişim biranda sürpriz yapıp geldi🥰 Şuan 12 haftalığız. Size bunları anlatmamın sebebi belki yaşadıklarımı yaşarsanız ümidinizi kaybetmeden yazdıklarım aklınızda olsun, umut
olsun diye yazdım🌸 Vakti belirleyen Allah biz değil, yaptırdığımız iğneler, ilaçlar değil hepsi sebep🤍