EsmaaaaMeva1 almila_is üff aynı dert bnde de var 28 hftlk olduk ama doymuyorum kilolu oldğm için doktor kilo almama çok Kızıyor aç yatıp aç kalkıyorum 😔😔
almila_is EsmaaaaMeva1 aslında bende öyleyim doktorum dikkat et sakın kilo alma dedi ama 3 gündür çok kötüyüm 😏
Deletedmom23234 Clostiridium Ya ye kiz vallaha bak 😁 üstüne bı de patlat kola veya meyve suyu oh gel keyfim gel. Gece gece aşerttim sizi sjjsjaja
Deletedmom23234 almila_is Yaaa boşver bak yemin ederim ben 15 kilo rahat aldım 36 haftalık da hamileyim önden hamile olduğum asla belli olmuyo 😁 zayıf bı insan da değilim hee 😁 kilo almışsın diye konuşanlara da dicen ki param vardı da yedim jsjajaj 😁😁😁
Gmzkc almila_is 21 haftalık olduk bizde bende gündüz değilde gece başlıyor acıkma hissi bende kalktim Menemen turşu yiyorum şu internette sürekli ilk görmemiş gibi yemek yiyip paylaşanlar yüzünden 😟
almila_is Gmzkc valla korkuyorum ki şu Bi kaç gündür instgrama filan gireyim gerçekten haklısın o kadar çok paylaşıyorlarki
almila_is EsmaaaaMeva1 valla çok zor yine az kalmış senin ben ne yapacam umarım çok uzun sürmez bu süreç 😒
almila_is Deletedmom23234 yine iyi almışsın valla arkdasım 35 kilo aldı onun gibi kilo almaktan korkuyorum 😏