07Minem Bugün doktora gittim ve artık perine masajı yapmamı önerdi ondan ayrı bi korktum , bir de diğer hafta geldiğinde alttan muayene edicem dedi inanın şuan bütün modum yerlerde korkuyorum. Her gidişimde mi edicek artık acaba alttan muayene 😔
Gmzkc 07Minem 2 dakikalık muayene için 50 dk doktoru oyaladım korktuğum ve utandığım için bu sefer 2 dklık muayene için 50 dk uzattığım için kendimden utandım 😅
Masal2021 07Minem bende ilk gebeligimde masajdan korkuyordum keşke yapsaymisim ama şimdi 2. Gebeligim cesaretimi topladım masajı yapıyorum 41+2 yım ins ise yarar netten baka baka kendim yapiyorum
gokcekocyigit07 Neden korkuyorsun ki korkulacak bir şey yok perina masajı için araştırma yapabilirsin basit bir şey, alttan muayene de çat uygunluğu için bir defa bakacak, 2 dakikalık şey hiç öyle stres olma 😊
07Minem gokcekocyigit07 çok teşekkür ederim az da olsa içim serinledi🤲🏻 İnşallah dediğiniz gibi olur 🤲🏻
07Minem Handeoz işte bu daha da zor..🤦♀️ Bu arada ben bunun için gratisten Hindistan cevizi yağı aldım uygun mudur sizce ? Bebek yağı ya da kantoron mu ne dediler ama ben onu aldım
Handeoz 07Minem Ben zeytinyagini kullanani duydum. Hindistan cevizi yagida olur ozel perina masaj yaglarida var bu arada. Ama kantrondan cok emin degilim🌸
07Minem Handeoz enfeksiyonu olana önermiyorlar bu masajı bende kaşıntı falan yok ama genital bölgemde bi hassasiyet hissediyorum iç kısımlarında beyaz beyaz şeyler oluyor alttan bakar diye doktorada söylemedim kafamda deli sorular …😫