MugeninNefesi Clostiridium ben bugün kontrole gittim 29 haftalık bebeğim. 2 hafta sonra gel çatı muayenesi yapalım dedi 31. Haftalik olacak yani.
gokcekocyigit07 35 den sonra doktoruna göre değişiyor duruma göre yapıyor, ama hiç korkmayın, 2 dakikalık bir işlem, öyle ağrı, acı, zorlama flan yok yani sakin olun 😊
Bebek0000 gokcekocyigit07 ben vajinismus hastasiyim normal dogum yapip tamamen bu hastaligi yenmek istiorum artik ve postlariniza goz attm cok iyisiniz cok guzel motve ediorsunz cok saolun ve cati muaynesi olacagim cok korkuyorum ama olmamda lazim dua edin lutfen postlarinizi okudukca motive oluyorum insAllah korkularimi asarim 😏🥺
gokcekocyigit07 Clostiridium rica ediyorum, hiç endişe etme, unutma ne kadar olumlu olursak her şey o kadar güzel gider 🤗
Clostiridium gokcekocyigit07 kesinlikle öyle ama ister istemez stres yapabiliyorum. İnşaAllah sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız 😍
gokcekocyigit07 Clostiridium Amin hepimiz, o kadar haklısın ki hele de ağzı olan konuşup strese soktuğu için malum zaten hassasız etkileniyoruz ama bana hak vereceksin 😊🤲
Handeoz Byznr281115 alttan muayne belli tibbi gereclerle yapiliyo cati muaynesi 2 parmakla yapiliyor diye biliyorum
minikkuzummmm Byznr281115 Valla zaten hemen hemen aynı ama biri açıklık için bakılıyor rahim ağzına ebeler yapiyor, çatı muayenesini doktor yapıyor makat ile vajinanın esnekliğine bakıyor bebek geçmeye müsait mi esnek mi dar mı diye
gokcekocyigit07 Clostiridium muayeneden sonra güzel haberlerini yaz beni de etiketle dualarım hepimizle, sağlıkla kavuşalım 🥰
Cey_ Clostiridium 37 den sonra yapılıyor genelde ben 38 de oldum, gayet basit bir muayene ben de tedirgin gitmiştim ama alakası yokmuş 😊 1 dk sürmedi.