Merve-1109 Kızlar merhaba 33 haftalığım iki gündür yürüdükçe kasıklarım ağrıyor batıyor ayağa kalkıp yürümek bile canım istemiyor şiş sokuluyormuşcasına sizce neden olur bu konuda bilgisi tecrübesi olan anneler yazabilirmi normalmidir ?
bsrdgn Merve-1109 canim bende 32. Haftamdayim vajinama baski uyguluyor sanki boyle kizgin demir sapliyolarmis gibi ama hemen geciyor.
fatmacos Merve-1109 yalancı sancılar işte onlar bende 32+4 de o şikayetim oldu nst de 20 dk da 3 tane 70 80 li sancı çıktı
Merve-1109 bsrdgn kuzum benim dün akşamdan beri sabit ağrı hiç girip çıkmıyor yürüdükçe acıyor yatarken falan sorun yok
bsrdgn Alya_C Merve-1109 bir doktoruna sor istersen benim arada bir oldugu icin cok dusunmuyorum ama genital bolgemde agirlik var tasiyamiyorum gibi 😁😁
Merve-1109 fatmacos yaaa yalancı sancı böyle mi oluyormus daha önce hiç yaşamadım nassıl bişey olduğunu bilmiyordum açıkçası demekki buymuş
fatmacos fatmacos bu tariflerinizin tanısıra kasılma yani bebeğin Bi yere toplanması da söz konusuydu bende
Merve-1109 fatmacos evet karnım semsert taş gibi oluyor yatınca geçiyor hareket ediyor bebek ama yürümeye başladığım an kasılıyor ve kasık batıyor canımı acıtıyor adım atarken
Sita3434 fatmacos doktorunuza sormus muydunuz o toplanıp sertleşme neden oluyor diye günde kaç defa oluyordu canım
fatmacos Sita3434 benim baya sık oluyordu şu kadar diye hiç saymadım ama nst de tam o hissettiğim şey in sancı olduğunu anladım erken doğum riski görünüyo şuan da