Dilekkkk Kızlar 17 hafta oldum hiç bişey hissedemiyorum ya arada içerde biieyler oluyor ama doktor öyle çok psikolojik baskı yaptıki gaz diye düşünüyorum böyle hafif dokunma gibi ama sevinemiyorum bebektir die doktor saolsun gazdır diyip önemsemiyorum 60 kilo çok hafif göbek vardı hamile olmadan önce bu kilololarfa olup bu haftalar da hisseden oldu mu
Dilekahinzen Dilekkkk 16 haftada senin bahsettiğin gibi az hissediyodm ama gaz mı anlayamıyodum. Net olarak 19 haftada hissettim. Bir günde herşey değişiyo gerçekten. Bi sabah kalktım yatakta telefona bakıyorum nasıl vuruyo karnıma dışardan bile belli oluyo 😂
Nurozdc Dilekkkk ben sizden daha kiloluyum o haftalarda küçük küçük sancılar hissediyordum.19.haftamın ilk günü hissetmeye başladım küçük dokunuşlar şeklinde, sanki böyle içerde balık yüzüyor gibiydi.hiç canınızı sıkmayın yakında hissedersiniz inşallah ☺️
Bulutalazinannesi Canım ben daha kiloluyum, ben 18 haftadan sonra böyle hafif hissetmeye başladım. Biraz daha sabret 20 haftadan sonra net hissedeceksin. 🤗
Mervezngn 17 hafta erken zAten hissetsen bile anlık hemen geçen şeyler olur ben 21 haftamdayım yeni yeni net hissediyorum hareketlerini