Ozge7 Kızlar astım hastasıyım normalde. Malum hastalık yine iyice arttı ve ben Antalyada yasıyorum turıstler de maşallah akın akın gelıyorlar. 17.haftamdayım. Aşı olan varmı gebeyken? Yada herhangi bilgi duyum alan ?
Ipeekkk Ozge7 olanda var olmayan da var.benim doğuma az kaldı 37+6 olduk doğumdan sonra bnde olacağım inşallah
MugeninNefesi Ozge7 ben ilk dozumu 23. Haftamda ikinci dozumu 28. Haftamda oldum bir sorun yaşamadım ama astımınız varmış yine doktora sormakta fayda var
Dilosceylan Ozge7 ben de 17. Haftamda ilk doz oldum canım. Doktorumun önerisiyle sinovac oldum herhangi bir yan etki de olmadı kol ağrısı bile o kadar hafifti ki 🤷♀️ Aşı olmayı covide tercih ederim
Ozge7 MugeninNefesi doktor uc aydan sonra olabılırsın demısti ben suan hamılelerde yapılan net bir deney yok diye bebek ıcın tereddüt ediyorum :/
Ipeekkk Ozge7 şuan da 2 doz sinovac olanlar 3.doz biontech oluyor bilginiz vardır sanırım ama yinede söyleyim 🤭
Beyzannns Ozge7 18.haftamda aşı oldum şuan 24.haftamdayım 2.doz sinovac oda oldu şuan rabbime şükürler olsun ki bi problemimiz yok doktorunuza sorun ama benim doktorum beklemeden ol demişti 😌
Pnar05 Doktorum 3. Ayını geçince yaptırabilirsin demişti.Fakat şunu da ekledi. Aşının hamilelerle ilgili çalışması olmadığı ićin bir iki sene sonra aşının bebekte ki etkisini bilemeyiz dedi. Bu da beni tereddüte düşürdü açıkçası. Henüz kararsızım 😒
Selin12- Ozge7 ben oldum mesela ama ikinci dozumu olduktan sonra hamile olduğumu öğrendim ama doktorlar ilk 3 ay ve son 3 olmayın diyorlar benim bebegimde sıkıntı yok gayet sağlıklı bende genetik akciğer hastasıyım oyuzden oldum bence doktorunuza sorup olun çünkü korana aşıdan daha tehlikeli
Ozge7 Selin12- Bende ilk dozumu olduguktan on gün sonra gebe oldugumu ögrendım . Ama dedıgın gibi uc ay yasaktı yaptırm dedı doktorlar ıkıncısını olamadım hala . 🤷