Mervenur19 Sonunda ben de soğurdum kızlar mecburi sezeryanla spinal sezeryan oldum sormak istiklerinşz varsa cevaplarım uzun uzun anlatıp baş ağrıtmayım 🥴
Gonul_enes Mervenur19 anali babali buyutsun ins rabbim,nasildi dogum oncesi ignesi kesimi dikimi, ve sonrasi ilk ayaga kalkma vs
yamacin_annesi Mervenur19 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🥰 doğumdan genel olarak bahsedermisiniz belden iğne vurduktan sonra ne hissediyorsunuz doğum anında falan , doğumdan sonra neler oldu
Mervenur19 yamacin_annesi Gonul_enes kızlar iğneyi vurduktan 5 dakika içinde heryeriniz uyuşuyor ama dokunduklarını falan hissediyorsunuz ama acı yok hiçbir şekilde sadece çıktıktan sonra anestezinin etkisi geçerken 2-3 saat bi aşırı kıvrandım sonra ağrı kesici falan yaptılar şuan tuvalete bile kendim kalkıyorum ne kadar çok yürürseniz o kadar kolay oluyor herşey
Ela532 Hayırlı olsunn 🥰 sezeryan sonrasi ağrılar nasıl çok can yakıyor mu hiç hareket edemiyor mu insan 😑
Mervenur19 Ela532 canım ilk kalkarken bi zorlanıyor insan ağrı oluyor ama ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk açıldım ben