Esila_kayacan Kbryyy öyle bir şey yok ona bakarsan kuranı kerimde geçen ama koyulmayack isimler var anlamını bilmiyoruz hemen koyuyoruz oysaki bazıları hiç anlam içermiyor keziban geçiyor kuranı kerimde anlamı yalancı demek ama bilmeden koyuyorz aleyna geçiyor koyuyorz. Oda anlamsız. rümeysa geçiyor diye koyuyoruz ama anlamı gözü çapaklı kadın demek o yüzden koyduğumuz ismin kuranı kerimde olması önemli değil anlamı önemli
elfmoom Kbryyy Dini açıdan bilgim yok. Ama fikrimin bir önemi var ise; bence hayırlı , iyi bir insan iseniz isminizin bir önemi yoktur. Kuranda adı geçen nice insanlar var kötü kalpliler. Sizin yüreğiniz temizse gerisi önemsizdir
Ervaemre Kbryyy Öyle bir şey yok her Kuran’da geçen isim bebeğe konulmaz anlamları farklı olabiliyor. Mesela Aleyna kulağa hoş geliyor ama hiç bir anlamı yok üzerimize doğru demek . Her Kuran’da geçen isim konulmaz arkadaşın yanlış anlamış sizede yanlış iletmiş. Zeynep Fatma rujuyye Hamza öner İbrahim bunlar çok güzel isimler konulmasını edilen isimler fakat Kuran’da gecmemektedir. Berra çok güzel isimdi peygamer efendimizin yakınının ne anıdır fakat efendimiz bu ismi yasaklamış ve o kişinin adını değiştirmiştir.
Yamacin-Annesi Kbryyy Kuranda gecen her ismin anlamini çok güzel degil mesela azer ateş anlaminina geliyor ve koyulmaz diyorlar
hunilianne Kbryyy ben din kültürü öğretmeniyim hayatımda böyle bişey ne duydum ne okudum. Allah aşkına Kur’an bizlere içinden isim seçelim diye mi indirildi?? İnanmayın böyle uydurmalara.
Abcxyz Kbryyy ne kadar sacma 🙄 o zaman bizi gec bir dolu hristiyan, yahudi, ateist bi suru milyonlarca insan orda afedersin mal gibi bekleyip hesabi gorulmeyecek gidim ismimi degisim o zaman 😂😂
Cicek10 Kbryyy kim gitmiş de çağırmamışlar acaba bunu kim deneyimlenmiş ya da kuran da nerde yazıyor 🤦♀️