Guneyinannesi1 2.5 saatir yapcam beceremedim bazı yerler sıkı oluyor bazı yerler aralıklı eğri büğrü oldu nası olcak bu ya çok. Sinirlendim valla 😅
Huzurmelegim_28 Guneyinannesi1 videolaru dikkatli izlee ben enson komple düz yaptımm 1 yer atladınmı hepsi bozuluyor
Littlespy Guneyinannesi1 ben bu videoya göre yapmıştım :) Bir de burgu yaptım onu da şu videoya göre yaptım
Guneyinannesi1 Littlespy baska kadini izledim bildigin 2.5 saat anlamadim sizin attiginiza baktm yaptm iyi oldu gene
Littlespy Papaatyaam_38 hayır hayır aşırı kolay 😃 asla becerikli biri değilimdir ama 3 battaniye ördüm 😃😃
Narina123 Temelindeki sayıları dikkatli atarsanız ve başlarken sessiz bir yerde modeli kurarsanız yaparsanız
Gamzebrb Guneyinannesi1 benim annemde yapmıştı bunlardan daha sert güzel dursun diye altına bez dikti kenarlarına güpürlü dantel dikti hem daha gösterişli daha güzel durdu tavsiye ederim yapabildiğin zaman öylede yapabilirsin
Asiyeclk Gamzebrb fotoğraf atma imkanınız var mı bizde yapalım diye düşündük ama nasıl olur karar veremememiştik ☺️
Asiyeclk Guneyinannesi1 ben örmeye başladım 2 sıra sonra eşim heveslendi o bitirdi battaniyeyi ☺️ aslında çok kolay youtubede elif hobi var detaylı ve güzel anlatıyo izleyin mutlaka yaparsınız ☺️
Derensmom Guneyinannesi1 boşluklu kalan yerler illaki oluyor maalesef bende bu yüzden sürekli söktüm yaptım baktım sonuç aynı o şekilde örerek bitirdim..bitince cok güzel oldu
Gamzebrb Asiyeclk şuan bende değil annem gilde annem daha ben evlenmeden önce örmüştü yarın kız kardeşimden ister atarım bizim komşumuz böyle dümdüz ördü sonra annemden görünce oda aynısını yaptı hatda üstüne ayıcık felanda dikilebilir bence daha güzel duruyo
Bebek2 Ay tam aradığım post😂 baktım ip fiyatları 13 tl abla 7 8 tane gidiyor dedi 100 liradan asagı olmayacak instagramdan yapan sayfaları aramaya basladım 😂 ip snaki gevseyecek sıkı olmayacak gibi geldi bende beceremem sanki😂
Guneyinannesi1 Bebek2 65 e aldım 5 tane 50 ilmekle yapılıyor bi battaniye çıkıyormuş çok araştırdım bu sekilde soylendi videolardada öyle deniyor