Ulku38 Bebek için 4 adet hastane çıkışı 1 tane tulum 4 zıbın 4 çorap 1 tane ince battaniye 1 tane kalın battaniye Islak mendil Bez Ağız mendili 5 tane Pişik kremi Emzik Kendim için 2 tane pijama takımı 3 tane alt iç çamaşırı 2 tane atlet Depend Çıkış için kıyafet Yelek Terlik Sizce eksik var mı
metehaninannesiii Ulku38 bebek icin eldiven şapka koyun yelek koyun koyun pisik kremi ve emzik gereksiz kendiniz icin kalın corap koyun cop torbasi koyun kagit havlu koyun
Ayseee4238 Ulku38 bence gayet iyi hatta bebek için koyduklarin fazla bile geldi hastane çıkışı 2tane bile yeterli olur gibime geliyor. Onun dışında tarak kağıt havlu çatal kaşık vs gibi şeyler koyabilirsin.
gokcekocyigit07 Gördüğüm en sade listelerden biri gayet güzel ama kendine çorap, göğüs pedi, emzirme sütyeni de almanı da tavsiye ediyorum 👍 bir de sabahlıklı elbise daha rahat oluyor öyle bir şey de alabilirsin, puset ve müslin örtü de al 🤭
Ulku38 metehaninannesiii hastane çıkışı nın içinde şapka ve eldiven var zaten çorap ekledim teşekkür ederim