esranur-ekk Kızlar doğumuma az kaldı karar vermeye çalışıyoruz eşimle. Sizin etrafınızdan duyduğunuz yada tecrübe edinen annelerimden fikir danışmak istedim. Hangi tip beşik tercih ettiniz?
metehaninannesiii esranur-ekk park yatak derim 4 yasina kadar rahatlikla kullanabilir tasimasi kolay hafif katlanabiliyor icindeki yatağa cikarilip oyun parkida olarak kullanabiliyor
Milenka esranur-ekk biz ilk park yatak aldik. Sonra oda yapmaya karar verdik. Büyüyen yatak olan karyoladanda aldık. Yani büyük ihtimal park yatağı çok kullanmayacagz . İkinci bebiş olunca onu daha çok kullanırım gibi geliyor ama bakalım.
esranur-ekk zehranurr bende büyüyen beşik istiyorum ama onun yatağını değiştirmek gerekiyormuş tekrar bir masraf diyorlar içindeki yatak olmuyormuş sanırım
Milenka esranur-ekk Büyüyen beşiğin yatağı büyük oluyor. https://resimyukle.io/r/90oPasYLnZ Yatağın devamı sağ altta devam ediyor. Ek yatak almıyorsun. Örnek kızımın yatağı 💗
zehranurr esranur-ekk hayır değiştirmek gerekmiyor. Benim beşiğimin yatağı büyük altında biraz daha boşluk var o tarafa doğru uzuyor yatağın kalan kısmı
Milenka esranur-ekk bak canım ben Hepsiburada dan aldım.yorumlarida güzel. Biz hatta şimdi kurduk.Son günlerimiz doğumu bekliyoruz 💗
esranur-ekk Milenka valla bende oda yapıcam ama park yatağın görüntüsü bana çok hoş gelmiyor bide plastik olduğundan o yüzden ahşap beşik yada büyüyen beşik konusunda çok kararsızım, çevremde de çok park yatak duyuyorum ama bilemedim 🤷🏻♀️
Milenka esranur-ekk büyüyenden alırsan küçük beşik tarzı kendi odana koyacagin birşeyde alırsın. Tercih sana kalmış canım Ve evet park yatak çok yer kaplıyor yatak odasında
Elisaturgut Bence park yatak alma beşik al. Yataşta çalışanlar ve doktorlar önermiyor bebeklerin park yatakta omurgaları falan güzel gelişmiyormuş en iyisi beşik ben de beşik alacağım oda yapmasam da yatak odama beşik alacağım mutlaka
esranur-ekk Elisaturgut park yataktan yana çok değilim bende ama bakalım sanırım bende büyüyen beşiklerden alabilirim