Aybebek 17+3um.. Henüz hareketlerini hissedemiyorum.. sadece arda kasık bölgemde sancı hissediyorum.. Bebeğimin hareketlerini nasıl anlarım? Ne hissediyorsunuz hareket ederken ? Nasil tanimlarsiniz o hissi?
Nurozdc Aybebek ben de sizin haftalarınızdayken minik minik sancılar hissediyordum kasıklarımda.19.haftaya girdiğim gün içerde yüzen bir balık varmış gibi hareketlerini hissetmeye başladım ☺️
feyzosvemercimek Aybebek ben de 17+4üm😊 ama ben de net olarak hissedemedim nasıl birşey olacağını bilmediğim için gaz mı bebek mi anlayamıyorum 🤦😂
Aybebek Eliftuba cok merak ediyorum henuz hissedemiyorum sadece kasiklarimda baski hissediyorum :( kaçıncı haftada hissettin peki?
Aybebek parasetamoll baloncuk gbi oluyormus sanirim hizmetlilerimiz degil :( sen kaçıncı haftandasin canim
Aybebek Esra8861 bende canimm :) sabirsizlik var.. ama o belli olmjuormus kisiye gore degisiyormus bazilari erken hissedebiliyormus
Aybebek Nurozdc Ne güzel yaa 😊 insallah bana da nasip olur.. sanki adet olucakmisim gibi kasımlarımda ağrı ve sancı karışık biseyler var.. umarım normaldir :/
parasetamoll Aybebek benim de bayağıdır öyle doktor klima önünde kalma pelvik bölgesini sıcak tut sesi
Ozzz 17+6dayım.tatli biseyler yedikten sonra sırt üstü yatıyorum ve elimi göbeğimin az altına koyuyorum böle 5-10 dk bekliyorum nasıl anlatim pıt pıt oluyo resmen hissediyosun yani elinle sürekli olmuyo arada oluyo zaten ama cook güzel bi duygu😍