Papatya23 Merhaba hanımlar Kız bebeğimiz olucak inşallah eşim en başından bari defne ismini çok istiyo ve bende kırmak istemiyorum 2 ci bi isim olarak bana bıraktı bende kuranda geçen bi isim arıyorum sizlerinde fikirlerini alabilirmiyim defne isminin yanına uygun isim (şimdi bazılarınız ne gerek var tek isim koy dicek ama benim tercihim iki isim lütfen saygı duyarsanız sevinim)😍😍😍
Dlkhtpgl Papatya23 defne hafsa, defne amine, defne efnan, defne sena, defne lina, defne hira, defne hüsna, defne leyal,
Ftsrkn Papatya23 yanlış anlamazsanız bu konuyla ilgili bişey dicem. İsmin kuranı kerimde geçmesinden çok anlamı daha önemli çünkü insanların kuranda geçiyor diye koyduğu bi çok ismin anlamı olmayabiliyor
Ghy Kuran’da geçmesi şart mı ? Yani şöyle çok hoş hanım sahabiler,hanım Allah dostları var onların isimleri de olabilir halleriyle hallenmek için yada anlamı İslami olarak çok hoş kızlara uygun isimler🤭☺️
Ghy Ftsrkn Defne ye uyumlu isim düşünüyorum da aklıma gelen yok şuan 🤭🙈sabah kitap açıp bakmak gerek merak ettim