Syrnn Yarın 39 oluyorum dün muayene oldum açılma yok nst de sancı yok 41e kadar bekliyoruz sonra suni sancı dedi doktor bu haftada hiç açılma olmayıp normal doğum yapan var mı??
Bebegimgeliyo Syrnn aynıyız canım yarın 39 doluyor. 40 ın içini doldurmaya başlıyorum dün muayene oldum nst de sancı falan yok çatı muayenesi de yapmadılar. Nasıl olcak bilmiyprum
zk92 Aynı şeyi merak ediyorum. Ben de 38+3 haftalık hamileyim. Nstde bir kere sancım 60′ı gördü. Onun dışında açılma vs yok. Açılma sancıyla olan bir şey dedi doktor ama kendi sancım olmaz suni verirler diye biraz tedirginim açıkçası.
zk92 Bir de çok fazla vajinal sancı ve baskı hissediyorum. Sanki açılmam varmış gibi geliyor ama tabi bunu anlamak mümkün değil sanırım 🤷🏻♀️
Syrnn Bebegimgeliyo bana normal doguma engel durum yok dedi ama çatının darlığı genişliği alakalı bişey demedi
zk92 Syrnn inşallah kendi sancımız başlar da sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Zamanı yaklaştıkça biraz akıntı hissetsem nişan mı acaba diye tuvalete koşuyorum 🤷🏻♀️
Bebegimgeliyo Syrnn ben nstde ebeye sordum çatı muayenesi olmadım ama normal görünüyor dedi dedim oda ultrasondan da artık anlasılıyor dedi nasıl anladığını bilmiyorum tabi 🤣