irmakirmak Aysel0707 banada doktorum önerdi 170 lira civarı bi para verdim bitene kadar kullandım bidaha da almadım
Zeyyyn Aysel0707 içtiğim vitamin içinde omega3 var o yüzden içmiyorum yutamıyırrum büyük geliyor aldım kaldı haftada 1 kere de olsa balık tüketiyorum ne bileyim anam bana içmemiş gerizekalıda değilim ya ilaç içmekten bıktım valla 😊
Dilekcnkn Aysel0707 Evet şu an benimde bitti daha doğrusu güneşte kaldı kokusu normalde yoktu güneşe gelince aldım kokuyu yenisini almaya fırsat olmadı henüz regenesis kullanıyorum 70 tl falandı 😊😊
Aysel0707 Zeyyyn evet ıcınde var o daha kötü 😂valla bende ac karnla bırını ıcıyorum kan ılacı kahvaltıda damla var devıt aksamda bu balık yagını ıcıyorum
Melistosum Aybuss aaa bende onu kullanıyorum özellikle önerdi doktorum.. hatta bazen bulmakta zorlanıyorum havyar yağı varmış içinde öyle okumuştum.. sizede mi ozellkle onu verdi
Buse5038 Regenesis Max kullanıyor bende trendyoldan alıyorum daha uygun oluyor daha dün aldım bitmişti 2 kutusu 130 TL’ye
semolise Ben easyfishoil kullanıyorum doktorun dediği gibi hem beden hem zihin gelişimi için çok önemli