Dryy Erken gelecek sandığımız oğlum birazdan 39+2 olucaz hala gelmedi bende sabahtan beri evi kırkladım temizlemediğim yer kalmadı bakalım gelecek mi diye bekliyorum inşallah boşuna yorulmamışımdır 😂 siz de doğuramayanlardan mısınız 🤦🏼♀️
Lulemom Dryy ay ben 38+2 olcam totomu kaldıramıyorum 🙊 helal olsun valla inşallah kolayca doğurursun 😄
Ayliz_Metehan Dryy bu kadar son haftanızdayken çok yormasaydınız kendinizi iyi enerjiniz varmış masallah 👌😇
Elif-Beyaz Dryy bende birazdan 39+2 oldum. 38+2 de tüm evi kirkladim sabaha kadar uyuyamadım sancilandim. Meğer yorgunluk sancisiymis boşuna çektim yani . Artık temizlikten uzak duruyorum boosuna sancı cekmek istemiyorum. Artık kendi ne zaman gelmek isterse 😂
Dryy Lulemom baktım ben totomu kaldırmazsam bizimkinin de kaldıracağı yok ben kaldırdım inşallah o da kaldırır da çektiğime değer 😂
Dryy Ayliz_Metehan arada sırada deli enerjisi geliyor oturamıyorum bazen de bütün gün parmağımı kıpırdatamıyorum ah bu hamilelik her şeyimiz anormalleşiyor
Dryy Elif-Beyaz ne yalan söyliyim sonumun aynen böyle olacağını biliyorum ama umut dünyası, bende annelerimiz gibi bütün evi temizledim de doğuma gittim diye kahramanlık hikayem olur belki dedim 😂 artık gelse bebişlerimiz sağlıkla 🙏🏻
Dryy Esmabozkurt 36. Haftadan beri 1 cm açıklığım var hatta bidaha kontrol edilmedi belki 2 de olmuştur ama sancılarım kaçtı sancılanmıyorum artık onu da denicem yarın da artık onu denerim 🙏🏻
haydibakalim Dryy ay valla bu gelmeyen bebeler sayesinde her yer pırıl prıl oldu hele de yerler 🤣🤣 ağrı giriyor anam da açılma olmuyor squat da yapıyorumyer de siliyorum merdiven de çıkıyorum ama tık yok 🤣 gel oğlum gel ananın sana ihtiyacı var 😂
Dryy haydibakalim hahahahaa valla ne güzel demişsin bu hikayede kazanan deterjan firmaları oldu. Bi gün sanki ağrım var belki gelir ev temiz olsun diye ertesi gün hiç ağrım yok temizlik yaparsam belki gelir diye hep bi kısır döngüde temizlik yapıyorum 😂
Esmabozkurt Dryy bende suan tam 36 haftalığım geçen cuma hastaneye kontrole gitmiştim 2 santim acilmam vardi ama doktor bisey olmaz demisti hem ben sezeryan olucam birde açılma artabilir mi ki
Dryy Mrssmuge bana 36 da bu gidişata göre bir haftaya 37 de gelir dedi ebe ama oğlum yerini sonradan sevdi heralde 🙄 hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 Darısı biz doğuramayanlara
Kvsraykt Dryy doğuma yakın bir enerji patlaması olur mutlaka dinlenin böyle hissediyorsanız o enerjiye ihtiyaç oluyor
Eylem_kaya07 34 den beri iki günde bir baştan aşağı temizliyorum evi gelmedi gelmiyor bizimki de 38+4 olacak birazdan
Mrsust Dryy 39+3 olduk ne bir enerji ne bir istek var 😂 daha doğuramam mı yoksa? Su içip gelene kadar yoruluyorum valla ben