Rumeysa19k Kızlar 53 le başladım şu an 68 kiloyum 37. Haftadayız doktorum da bugün çok almışsın dedi evet gebelik çok güzel bi şey ama bu kadar kilo almış olmama çok üzülüyorum verebilecek miyiz bu kiloları :(
Avciii Rumeysa19k Ay sorma ya sizin yine iyi ben 19+1 57ken63 morelim çok bozuldu ya kaç gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum😒😒😒
ikizlerinannesiii Rumeysa19k 34+4ten selamlar 65 ile hamile kaldım 85 kiloyum ve eşimin ailesi sürekli balina geliyor deprem oluyor vs diye dalga geçiyor 😭 birde ikiz hamileyim erkek bekliyoruz oysa ki 😭
Ates21 Rumeysa19k Ben hamileliğimde 12 kilo aldım sezaryan doğum yaptım eve geldigimde tartıldım 10 kilom gitmişti 2 gün sonra tartıldım 2 kiloda gitmiş 5 gün sonra tartıldım eski kilonun bile altına düşmüşüm ve çok mutlu oldum daha 1 ay oldu doğum yapalı bünye meselesi bu kilo takmayın umarım.sizinkide benim kilom gibi hızlı gider🙂
Ysmmmnn Rumeysa19k işk gebeliğimde 59 la hamile kaldım 76 ile doğuma gittim geri eski kiloma döndüm artı birşey kslmadı
Ysmmmnn Rumeysa19k yok canm ne diyeti ilkçocuk acemilik oluyo hele yanında kimse olmazsa çocuğamı bqkcan yemek mi yapcan aç kalıysn 😅 bide emzirmeden kaynaklı emziren anneler daha hızlı kilo veriyor
NazliTuran İlk doğumumda 40 kilo almıştım, oğlum 8 aylıkken eski kiloma dönmüştüm. Şuanda da 37+4 teyim 20 kg aldım. Kilo bir şekilde veriliyor kızlar hiç takmayın. Tabiki en güzeli çok almamak ama elden de birşey gelmiyor.