Serife60 Herkesin doğum hikayelerini okurken imreniyordum bana ne zaman nasip olacak acaba diye çok şükür nasip oldu 37inci haftamda cati muayenem yapıldı catimin çok dar olduğunu söyledi doktorum haftaya pazartesi gel tekrar bakıcam belki acilman sancin falan olur normal doğuma alırız dedi ama suyunda azalma var sen yinede eşyalarınla gel dedi doktorum bizde tabi bir heyecan artık kavuşacaktık hissediyoduk hafta sonu 2 gün geçmek bilmedi pazartesiyi iple çektik gel gelelim pazartesi oldu doktor tekrar çatima baktı esneme açılma yok catin çok dar dedi ve birden doktorun eli ıslandı bana suyun geliyo senin farketmedin mi diye sordu bende şaşkındım ama çamaşırımda ıslaklık olduğunu ama normal.akinti olduğunu zannettigimi söyledim suyun bitmiş seni acil sezeryana alicam dedi annem de yanımda ağlamaya başladı.doktor hanım normal doğursa olmaz mı diye sordu doktorda ben hem anneyi hem bebeği riske atamam dedi çıktık odadan hemen yatısim yapıldı damar yolum açıldı kiyafetlerimi giydirdiler yarim saat serum taktılar biter bitmez ameliyata indirdiler herkesin üzüntülü korkulu bakışları altında ameliyathaneye indik eşim hep yanımdaydı beni sakinleştirmek için elimi hiç bırakmadı ama ben ağlamaya başlamıştım çoktan ameliyathanenin kapısi açıldı eşimle gözgöze geldik vedalaşır gibi.baktik birbirimize korku dolu.gözlerle ameliyathanenin soguklugunu hissetmeye baslamistim hemşireler ve doktorlar hazirdi hemsire epidural sezeryan isteyip istemediğimi sordu istemediğimi söyledim doktorum elimi tuttu merak etme herşey güzel olacak şimdi seni uyutacaklar dedi ve ben uyumuşum uyandigimda ameliyathanedeydim hala etrafta sesler vardi iyimisiniz diye doktorumun sesini duydum iyimisin Şerife diye seslendi iyiyim ama çok agrım var diyebildim sadece tam olarak ayilmamistim gözlerim kapanıyordu ameliyathane kapısında eşim ve babam bekliyordu geri.kalan herkes kizimin büyüsüne kapılıp odaya çıkmışlar eşim hemen elimi tuttu babam gözün aydin kızım nasılsın dedi yari açık gözlerimle sağol baba iyiyim ama agrım var dedim odaya çıkardılar oda çok kalabalikti herkes bosaltsin odayı dedi hemşireler kuzenlerim serife çok tatlı bebegin oldu dediler hep bi ağızdan yatağıma yatırıp üzerimi giydirdi hemşireler kuzenim kızımı yanıma getirdi o mis kokusunu icime çekip hüngür hüngür ağlamaya başladım benimle birlikte odadaki herkes ağlamış daha sonra karnima bastırmak için 2 hemşire geldi bağırış çigiris 3 kez bastırdılar eşim hep yanımdaydı daha sonra bi hemşire gelip kızımı emzrimemi söyledi yardımcı oldu çok şükür sütümde geldi emzirdim çok güzel tarifsiz bir duygu Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin şimdi 5 günlük olduk teyzeleri Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin sağlıkla kalın..
Burcuaykut Serife60 gözünüz aydın olsn ☺️ BiZ de bekliyoruz 37+5 oldk pazartesi çatı muayenem var hayırlısı inşallah bende normal doğum istiyorum 🙏🏻 Bekliyoruzz oğluşumu 👶🏻💙