6107 Hanımlar merhaba, normal şartlarda yani herşey normalse, normal doğum İçin, bebek kaçıncı hafta da doğum pozisyonunu alıyor ? Doğum kanalına kaçıncı haftada giriyor ?
BusraUras 6107 bu size ve bebişinize bağlı. Benim 28haftada doğum pozisyonu aldı 35de kanala inmeyr başladı 39da yerleşti 39+6 da doğurdum.
Miumiu 6107 Benim 29.haftada doğum pozisyonunu almıştı ama bir türlü kanala girmedi. Doğum anında anca girdi😂 Herkese göre değişiyor yani canım.
Tatahrun 6107 benimki 34.haftamda baş aşağı dönmusdu bu hafta kanala girmiş bekliyoruz hayırlısıyla şuan 37 haftaligim ama ultrasona göre 39 haftalik iki hafta önden gidiyoruz bekliyorum bende gelsin artık 🤲🤗🤰
zk92 Benim 30. Haftada normal doğum pozisyonu almıştı. 38. haftada da kanala girmiş. Şimdi bekliyoruz 😇
6107 zk92 BusraUras Alyaesmaa Milenka Miumiu Tatahrun Seda_nrr bana 33 haftalıkken baş aşağı duruyor ama daha çok şeklini değiştirir demişti. Şu an 36 haftalık olduk. Haftaya randevumuz var. Ama kafasını her gün farklı farklı yerlerde hissediyor gibiyim 🤣🤣🤣
Milenka BusraUras ya ne güzel. Benimki kaç haftadır doğum pozisyonunda ama 40+2 olcaz 00.00 da hala kanala inmemiş öylece duruyor hanimefendi
BusraUras Milenka benimde doğum serüvenim bşr anda başladı. Gece 3te bir uyandım suyum gelmişti. Darısı başınıza inşallah.
minikoglumm Milenka 2 günü saymazsak durum aynı açılman var mi Benim hala 1 cm çarşamba 41 olcaz o gün suni verecekler bir mucize olurda o güne kadar doğurmazsam
Seda_nrr 6107 benim 32.hafta hala normal doğum pozisyonu almadı mesela ama doktor 38 e kadar dönebilir dedi
Milenka 6107 ben kafa hareketini hiç hissetmiyorum 😂 Bana dediki totosu surda ayakları da surda 😂 Bir sağ yapıyor bir sol öyle hareket ediyor
BusraUras 6107 benim doğum pozisyonuna girdikten sonra hiç değiştirmedi kafasının yönünü bebeğim. Hissettiğiniz poposu olmasın onu da dikiyorlar çünkü 😅
Milenka minikoglumm benim acilmam yok varsada bilmiyorum.37+6 da çatı muayanesi oldum .Yumuşama var .çatinda iyi dedi. Banada doğum olmaz ise p.tesi salı yatiririz suni sanciyla başlarız dedi
6107 BusraUras tabi popo da olabilir, ilk gebelik bilinçsizim 😂😂 ara ara karnımda şekil değişikliğiyle birlikte yuvarlak bir yükselti oluyor hep kafa olarak benimsemiştim, çocuğum kafa popo birbirine karıştı 🤣🤣🤣🤣🤣
Cennet-polat 6107 30dan beri doğum pozisyonumda 38haftada hala kanala girmedi bu kişiye göre değişiyor canım bebekler son zamanlarda donebiliyor
Milenka 07Minem açıkçası öncelikle önyargılı olmamak gerekiyor. Ben korkmayarak gittim Kendimide rahat bıraktım hiç de acımadı