minikoglumm Kızlar suyun geldiğini anlamamak mümkün mü acaba . Yani hissetmemesi mümkün olmayan bisey mi Ozellikle uyku arasında olurda hissetmem diye geliyo
Terspektif minikoglumm mümkün değil hissedersin sanki çişini yapıyorsun tutamıyorsun gibi ben uykuda yakalanmadım ama sabah gözümü açar açmaz suyum gelmişti
Gonul_enes minikoglumm hissedersin arkadasim surekli gelir,agriyla gelir, bolca gelir,sizinti seklinde gelir, her turlu anlarsin
Heather minikoglumm gece 3 te uyandım çişim geldi sandım zor yetiştim foş diye heryer banyoda su oldu. Ama sızıntı şeklinde yavaş yavaş gelenleri de okudum forumda. Benim doğumum böyle başladı.
Minigimyolda minikoglumm benim bugün yoğun akıntı gibi geldi iki kere içinde nişan parçaları olmasa anlamazdın çok az gelmişti çünkü takip etmek gerekiyor şüphe duyulduğunda
Melekon00 Terspektif benım gibi canım uykuda gelmıs sonra tuvalete gtdım baktım çiş bitdi o hala gelıyor
Terspektif minikoglumm eğer sızıntı şeklinde olursa az az onu belki anlayamayabiliriz çünkü hamilelikte akıntı da çok oluyor. Ama doğum anında gelen suyu anlamaman mümkün değil zaten rengide farklı oluyor pembemsi şeyler vardı ben kanamam da var sanıp çok korkmuştum hatta
minikoglumm Heather ay demek ki hissedilir bisey içim rahatladı bugün aksam çamaşırım ıslak gibi geldi ama ben icimden bisey aktığını hissetmemistim gerçi suyum normal bugün oldum muayne sabah
Terspektif Melekon00 ben akıntı sandım çamaşırımı değiştireyim diye kalktım su akmaya başladı 😆 Allah ım başa sardım ya aklıma geldi yine
Alyaesmaa minikoglumm Ben uyanıkken gelmişti tuvalet ihtiyacı diye gittim birden geldi 2-3 su bardagı felan yani hissetmemek imkansız
ezgikptngl İlk doğumum da suyum gelmedi doktorum patlattı şuan ikinciye hamileyim çok merak ediyorum bende nasıl olur kendi patlarsa diye 😄 terlemeyi bile acaba diyorum sızıntı gibi olanlarda varmış çünkü
balbocegimm minikoglumm benim ilk de uyku arasında gelmisti hemen uyandiriyor sicak sicak aktığı için