Alisaninannesi Selam Güzel Anneler Yeni doğan bebişler için emzik ve biberon tercihiniz nedir ? Karar veremiyorum 😀😀
irmakirmak Alisaninannesi emzik ablamla beraber bibs aldık , onun bebeği doğdu başlarda almadı öğürdü bir aydan sonra cok güzel bi şekilde alıştı . Benim bebeğim daha doğmadı ama bibs denicem bende :)
Alisaninannesi havvakaratas_09 lansinoh baktım şimdi özel olarak yenidoğan biberon yok. 0-6 ay olarak var bazıları hızlı akışkan oluyor emin olamadım.
Asyamira Alisaninannesi Emzik oioi almıştım tuttu direkt şansıma sevdi 😂😂 biberon da tommee tippee aldım asla memnun kalmadım ağzından burnundan akıyor çocuğun akışı çok hızlı 😂
Zeyyyn Asyamira çoğu kişi memnun aslında tommee tippee yenidoğan farklı akış hızı farklı olanlarda var belki büyüktür
2368 Alisaninannesi lansinoh yenidoğan setin içinde üç tane uç oluyo ilk ay için en yavaş akış orta akış hızlı akış diye gidiyo ben lansinoh yenidoğan setini aldım emzikte avent bebeğim doğdu henüz emzik vermedim ama biberondan çok memnunum
muges44 Biberon avent düşünürken son anda lansinoh aldım🙂 emzik henüz almadım ama bibs ve philip avent arasında gidip geliyorum🤔
Asyamira Zeyyyn Yenidoğan aldık aslında bende memnuniyetini değerlendirerek almıştım ama maalesef fazla akıyor belki de bebeğim biraz küçük diye öyledir bilemiyorum 🤷
EsmaVera Alisaninannesi ikisi de avent başka almıcam Emzik alırsa bibs lerden alcam tipi güzel olduğu için emzik almazsa zaten öyle hatıra olarak kalır :)
gulsah_2013 Emzik oioi biberon baby plus Antikolik… ilk oğlumda emzik avent biberon dur browns kullanmıştım kabul etmişti ikinci bebeğimde beklemedeyiz doğunca görcez
greybrde Alisaninannesi hamile olduğum an itibariyle iyice araştırarak phlips avent almaya karar verdiö ve aldım henüz kullanmadık doğuma zaman var 😇👼🏻
Milkshakee Alisaninannesi biberona çok takilmadim normal cam biberon aldım emzigini avent phlips aldım 2 tane değişik değişik kullansın 6 aya kadar 😊