ebrar6036 Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim karnımda şişlik ve sürekli gaz sancım ve gazım oluyor normalde böyle bir insan değilim normalmi bu haftalarda bide sabah mide bulantım oluyor tavsiyeniz varmıııı🙄💓
EylulHifaa ebrar6036 ilk haftalarda böyle olması çok normal canım benimde olmuştu ben şuan 24 haftalık hamileyim 14 haftalıkken geçmişti benimde o sorunum
Smyrayldrm ebrar6036 benımde oyle cnm 6+1 haftalıgım bende oyle valhı catlıyrm daha bıde kabızlık da var cnm mıde yanması da var cnm
Birumudumolsun ebrar6036 canım bende bir haftadır karın ağrısı ( gaz satıcısı bariz belli) ve çok gaz var çok rahatsız oluyorum normalde böyle değilim kendimi sıcak tutmaya calsııyorm ama çatlayacağım karnım sis geziyorum
Shrtt ebrar6036 kesinlikle oluyo bende çok zorlandım ve daha sonrasında da kabızlık yaşadım ama neyseki düzeldi 14. Hafta gibi düzeldi bende yediklerine dikkat et çok etkiliyo bence
Smyrayldrm EylulHifaa yaa masalh ınslh allahım banada bir kız evladı nasıp etsın cnm benımde 2 oglum var cok ıstıyrm bır kızım olsun saglıkla ınslh hayırlısı ile
EylulHifaa ebrar6036 sabahları uyandığında yanında çubuk kraker bulundur atıştır ağzına biraz sonra kalktığında kahvaltını yaparsın o şekilde daha iyi oluyor öncesinde yataktan kalkmadan bişeyler atıp biraz zaman geçince kahvaltı yapmak daha iyi oluyoe mide bulantısıda azalıyor
Ismailemine ebrar6036 canim bu cok normal doguma kadar o gaz sancisi cekersin gazin hic durmaz bende 7 haftalik hamileyim 2 gebelik benim