Ozcifci Merhaba kızlar 33 haftadayım bebegim 27 haftadan beri ters doktor dönme şansı yok bundan sonra dedi öyle olup son haftada dönenler varmi acba
irmakirmak Ozcifci benim de 27. Hafta dan beri ters duruyor suan 36.5 haftalığım doktorum 17 Ağustos salı gününe sezeryan günü verdi maalesef 10 haftador aynı şekil duruyor dönen de varmış ama benim iç karnım çok dar ve çocuk kilo aldı daha dönme şansı kalmadı sanırım
badembid Ozcifci sezaryen için öyle diyor olabilir. 1-2 hafta daha bekleyelim diyorum doktor bey/hanım diyince tamam diyorlar hemen enseyi karartma canım döner belki😊😊
Fatmakonak Haftada baş geliş pozisyon aldı bebeğim. Gün verilecekti sezaryen için ama şimdi normali bekliyoruz. Yani zor olanı başarabiliyor hiç belli olmaz 😊
Bstg Ozcifci 29.haftada tersti benim bebeğimde 34de gittim bas asagi dönmüş tekrar ne zman döndü bilmiyorum. Ama baskı oluyo asagiya dogru bas asagi döndüğünde
Meralcnbz Ozcifci son ana kadar bile beklior normalde doktorlar benimde basima geldi bebegim tersti doktorum son ana kadar bekleyelim doner demisti ve dondude normal dogum yaptim
Ozcifci Banada 36 haftada bi görüşelim dedi olmazsa sezeryan için gün veririm dedi bende normal istiyorum dedim bakalım bi görüşelim olmasa 38 39 kadr bekleriz dedi bakalım hayirlisi
elfeylul Benimkide tersti. 32. Haftada gittiğimde öğrendim. Egzersizlere başladım. Işık tuttum konuştum. Bugün 36+0 dönmüş çok şükür.