Cinarinannesiiiii Papatya8 19 haftalığım deli gibi uykum var fakat uyuyamıyorum tam daliyom gece lavobaya kalkiyom hopp uyku kaçtı 😞
Yalcnnaysgll Papatya8 oooy keşke uyusam öyle uyku yapıyo ki 20 aylık kızım var uyanıkken mümkün olmuyo zorla kendini canım 😀 bugünler aranıyor 🥳
poyrazinannesi3547 Papatya8 Ben 18 haftalık hamileyim ilk baştan beri uyuyamıyorum mal esef gecede habire lavaboya gidiyorum gün içinde 30 dk uyuyablsem çok iyi olur ama imkanı yok yatamıyorum ya
Papatya8 Cinarinannesiiiii ya bendede oyle heralde hamilelikden 8haftaligim .Sizdede buhaftalardanmi basladi
Mrvcnsvr Deli gibi uykum olurdu bütün gün yatakta olmama rağmen zerre uyuyamazdım şimdi 14 haftalığım beş dk uzansam uyuyorum
FatoRamo Papatya8 35 haftalığım saçma sapan bi şekilde uyamiyorum her gün bu saatlerde uykudan uyanıyorum 04:56 ya bacaklarım ağrıyor ya karnım ağrıyor deliksiz uyku günlerimi özledim 😢😢
Gizemin-minnakI @Papatya8 15 haftalığız . Aslında uyuyorum ama gece sürekli lavaboya kalkmak beni mahvediyor 😩😩