Karanfill 38+1 im. Lavaboda kanla karışık sümüksü akıntım geldi. Sildikçede geliyordu. Acile gitmeli miyim. Sancılarımın gelmesini mi bekleyim?
kadifemsii Karanfill sümüksü akıntı nişan canım sancın başlar sıklaşır ve suyun gelirse hemen doktora git
Rabiiakaradas Karanfill bende de geldi bugün canım 38 haftalığız salı günü zaten doktorum cagırmıstı o zamana kadar bekleyeceğim suyun gelirse gel demişti
rumeysalbayrakaya Karanfill muhtemelen nişandır benim nişanım geldikten sonraki gün doğum yapmıştım ama bir hafta sonra yapanlarda var hemen doktoruma haber vermiştim sancılarını bekleyelim demişti
Cennet-polat Karanfill nişan canım bekle biraz suyun veya sancım olursa git hastaneye panik yapmana gerek yok şuan ☺️aynı haftadayiz bizimkide aşağı bır baskı yapıyor ama yalancı sancı sanırım
kadifemsii Karanfill eğer devam etmezse bekle ama akıntım devam ederse doktora git nişan geldikten 1 gün sonra doğum yapanda var 1 hafta sonra doğum yapanda zaten senin zamanın gelmiş sağlıkla kavuşun inşallah