Merhabalar kardeşim, öncelikle kendi tecrübelerimden bahsedeyim ciddiye alıp uygulamayı düşünürsen mutlaka sende Bi sonuç elde edersin diye düşünüyorum. 3 yıllık evliyim ilk sene bebek düşünmedik ve kendi çabaşarımızla koruduk sanki korunmayı bırakacağım an hemen hamilelik olacak düşüncesi vardı. Velhasıl kelam sonraki sene düşünmeye başladık ama 1 senede böyle geçti ama gebelik oluşmadı. Doktora göründüm pcos hastasının, fmf hastasıdır, tiroidin var tedavisiz gebelik şansın oldukça düşük dedi yaşın itibariyle (32) vakit kaybetmeden aşılama yapalım sonrası tüp bebek dedi. Tabi moraller bozuk neyse aşılama öncesi 6 ay arayla 2 defa soğan kürü yapmıştım zaten.Sonra aşılama oldum tutmadı. Hemşire kilo verdiğim takdirde tedaviye daha hızlı yanıt vereceğimi söyledi. Çok kilom olmamasına rağmen spora yazıldım 2 saat spor 1 saat yürüyüş yaptım ve o dönemde clife diye Bi macun var onu kullandım.Sporla birlikte bu macun yumurtalıkları mı çalıştırdı ve tedavisiz öngörülmeyen gebelik 3 ayda sağlandı çok şükür 🙏Diyeceğim o ki hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemektense, kendin için farklı yolları deneyip inancını asla ve asla kaybetme elinin, dualarım sizinle..