Gokcecicekk Kızlar 19.haftayım heryerim kabarıyor kaşınıyor birde yara oluyor inanılmaz rahatsız edici birşey ben ne yapıcam 🥺 doktorum stilex diye krem önerdi geçmiyor daha da artı kaşıntılarım.doğal geçirebileceğim bir yöntem var mı şu illeti🥺
MerveNur- Gokcecicekk sarı kantaron yağı deneyin isterseniz ama öncesinde bir araştırın emin olun zararı olmadığından. Ben sivilce serptiğinde onu bi kere sürmemle bile baya rahatlamıştım
Cennet644 Gokcecicekk stresten dolayı oluyor ben hamile olmadan önce geçirdim ama ilaçla başka bi tedavisi yok o ilacı kullandığın zaman 1 ay tuz tüketmiyorsun hatta stresten uzak dur yeter
Prenses_annesi1 Gokcecicekk hamileliğin ilk haftalarinda bende de olmuştu bütün vücudum çok kötü olmustu krem le falan geçmiyor ama ben 3 tane doktor gezdim iğne kullandim 2 ay sonra zar zor geçti
zehraosmanogluu Cennet644 tamamen geçiyor mu ondan sonra kurdeşen bende de var cunki ölüyorum yaz kış
Cennet644 zehraosmanogluu çok şükür benimki geçti ama bende çok korkmuştum ilk başladığında tüm vücudumu kaplıyordu 3 kere acile gittim alerji deyip yolladılar sağlık ocağında doktorum bildi kurdeşen olduğunu
Cennet644 zehraosmanogluu ilaç bittiği için atmıştım canım ama o ilacı kullandığında tuz kullanmıyorsun
zehraosmanogluu Cennet644 stresden uzak da olsam en ufak terlemede hemen kabarıyorum doktor kurdeşen demişti ürtiker diye ila verdi geçen sene fayda etmedi sasrdim artık ☺