Esraaer Tkloglu2017 Yani doktora sormuştum normalde de bulantı ve halsizlik olurmuş ama tiroidde bu dengeleri çok etkiliyormuş hayır yemek yediğim halde sanki tansiyonum düşük gibi hissediyorum 🤷♀️
Tkloglu2017 Esraaer anlattığın durumları yaşıyorum bi tane kızım var çok zorlanıyorum onunla bazen ilgilenemeyecek halde yatak döşek yatıyorum bulantılardan halsizlikden 😔 doktor troidden dolayı böyle diyor ne zaman geçerse artık bu durumlar
Esraaer -M123- nefes darlığım hiç olmadı çok şükür ama şimdiden böyleysem sanki son haftalarda bir hayli zorlanırım gibime geliyor
Esraaer Seda-3467 asıl sizin işiniz daha zor Rabbim sizlere bin kat daha kolaylık versin kendin zaten aciz ve halsiz bi haldeyken bir de yavrunuza bakmak zorundasınız Rabbim yardımcınız olsun 🌸
Esraaer 1anne2evlat evet ondan kullanıyorum kullandığım halde akşama doğru herhalde etkisi azalıyor o saatlerde genelde istifra ile sonuçlanıyor bulantım 😒yani bırakabilsem onu da bırakamam şu an denemeye bile korkuyorum 😨
1anne2evlat Esraaer haklısınız bende cok korkuyordum ama elhamdülillah birakinca daha iyi oldum inşallah bu zor zamanlar bir an önce geçer
Esraaer Cevap yazan herkese teşekkür ederim tek başıma olmadığımı hissetmek güzelmiş ben abartmıyormuşum 🙂
irem Esraaer Valla havalardan mu bilmiyorum bende sizin gibiyim sürekli bitkin yorgun. Bulantılarım bir çoğalıyor , bir azalıyor🤦🏻♀️ Yani bütün gün bıraksalar koltukta yatacağım