Prensesinibekleyenanne cherrysu ayyy biz sizinle aynıyız benimde öyle oldu birde bİde 3 pay vardı dogra allah dogra bitmedi o koku beni çok etkiledi daha yiyemedim 😊😊
bukbuk_bjk [silindi] benim aşırı baş ağrım ve bulantım var geçmek bilmiyor be zaman geçecek bu durum acaba😣
adsmom Ben de 10+6 :) İkili test yaptırmak istemedim; doktorum da cinsiyeti netleşince 16. Haftada söyleyeceğini söyledi 🥲🥲 Daha çoook var yani alışveriş için öğrenmek istiyorum bir an önce cinsiyeti :)
Bidinannesi Mel2 oğlum oluyorr nifty sağolsun öğrendik ama ultrasonda da gösterdi baya baya 😂 13+4 üz şu an
adsmom [silindi] 13+4′üm 2 kilo aldım henüz. Zaten çok kilolu hamile kaldığım için bu halden memnunum 😅😅
Ysmnkzz newbabyno2 bende 8. Haftadayım, cinsiyet 16.hafta da belli olmuyormu ben mi yanlış biliyorum acaba?
newbabyno2 Ysmnkzz benım 2.hamılelıgım 2 sindede 11. Haftada ogrendım canım doktorlar goruyo ama soylemıyor
Mel2 memo90 evet nifty test sonucunda yazıyordu doktorda söyledi zaten seçmiştim cinsiyetide öğrenmek istiyorum diye