songuleryuz Arkadaşlar 36+4 haftalığın dün gece çok kötü karın agrısı ile uyandım. İshal olmuşum .sabahta ishal oldum .. gün içinde tekrar yaşadım .neden bilmiyorum .doğuma yakın Başına gelen var mı .,😔😔😔
Feyza-nur songuleryuz okuduğum yazılara göre son haftalarda ishal doğum belirtisi ama şu dönemde salgında çok var istersen bi doktoruna danış
Kevser01 songuleryuz Korkmayın zaten nerdeyse 37 haftalık olmuşsunuz 37 hafta ce sonrası dogum icin normal bebegin cigerleri artik olusmus oluyor kuveze felan almazlar demisti doktorum ishali de doguma yakinken oluyor diye biliyorum bende de var bakalim hayirlisi tam 37. Haftamdayim kizima kavusucam diye baya heycanliyim acikcasi korkutma kendini tehlikeyi atlatmissin zaten
Elif-Beyaz songuleryuz ben de pazartesi oldum.canim 39 haftaligim 1 gün boyunca ishaldim salgın varmış . Doktorum probiyotik yazdı reflor diye onu yoğurtla karıştırıp yedim. Yağsız beslendim. Ve suyu kaynatarak içtim .çok çok su içtim. Bir gün sonra geçti. Ama sancısı çok zor nerdeyse doğum yaptım dedim diyebilirim geçmiş olsun
songuleryuz Kevser01 ya korkmak degil eşimin işi dolayısıyla 10 gün yok bende aileme geçecegim .erken olmasını o yuzden istemiyorum. 😏 Sağlıkla gelsinde yapacak birşey yok bakalım hayırlısı. Sizinde sayılı günler kalmış .sizde sağ salim kucagınıza alırsınız inşallah