Nurayselvii Bende dört gözle bekleyenlerdendim 🙈 meğer ne güzel duyguymuş kızlar içimde kıpırdanmalarını , hareketlerini hissediyorum artık parmağımla göbeğime hafiften bastırınca annesine tepki bile veriyor artık ben burdayım der gibi 🤗🤰💙
sedanurakarken Nurayselvii yaaaa çok güzeellll ben daha 17 haftalık gebeyim hissetmiyorum bazen pıt pıt ediyor ama omu bilmiyorum 🤷♀️ yakın zamanda bende hissederim inşallah 🙏 rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım 🌸
Sinem_mm Nurayselvii bende 17+5 hala cinsiyetini gòstermiyor hareketinide hissetmek icin sabirsizlaniyorum
Nurayselvii sedanurakarken Amin canım benim inşallah sende en kısa zamanda hissedersin, senin bebişinide Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Mom526 Nurayselvii ben mutluyum dun gece de hiç uyutmadı sabaha kadar ayaktayım 😀Babasi diyor yine uykusuz bir gece daha olsun diyorum
Elfelf475 Nurayselvii ben de 29 um su anda ve yerinde durmuyor gittikçe daha sert tekmelere hazır olun 😁
yigitegenin_annesi Nurayselvii çok gzüel 😍brnde 17de histmeye başladım şimdi20miyim ve düzenli olmasada hisediyorum ara ara 😍🥰
Zuhreee Nurayselvii nasıl tekmemi atıyor nasıl anladınız bende 19 oldum azcık kıpırtı var gibi hani igne batar ya onun gibi ama hiç onun dişinda bişe hissetmedim artık bende bekliyorum hemennn😍 olsun ya
Nurayselvii Zuhreee tekme değil kuzum ben mesela parmağımla gobegime hafif baskı yapıyorum oda pit pit geri dokunur gbi oluyor 🤣🤣
Zuhreee Nurayselvii yaaa ne tatlı 😍 maşallah bebeğinede sanada canım inşallah bende hissederim az kaldı sanki 2 hafta tam hissediliyor sanırım 21 olunca