Kraa195 5+2 hamileyim. Bugün doktora gittik keseyi gördük doktor bebeğin daha çok küçük 2milim dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için tekrar gel dedi bebeği suan göremeyiz dedi.
kadifemsii Kraa195 doğru demiş 5+3 te vajinal baktılar bana bebek görünmedi ama görünmemesi normal bi hafta sonda gel dediler
sedanurakarken Kraa195 evet canım öyle 5 haftalıken kese görünüyor sadece ben 7+2de kalp atışını duydum 😊
Eabkrc Kraa195 biz 7 haftada keseyi 8. Haftada bebegi gorduk ve ikizler dogru diyor cok cok kucuk henuz sen keseyi görebilmissin ona sevinmelisin
poncikveannesii Kraa195 Bende dün 5+6 keseyi gördüm karından baktırdım iki hafta sonra kalp atışı içim gitmeyi düşünüyorum acele etmek istemiyorum
Elifikiz Ben de keseyi 4+5 gördüm haftaya cuma da nasipse kalp atışını duymaya gidicez 7+1 olucak miniğim inşallah 🌸♥️
Canselyaren Kraa195 5 haftada kese bebek kalp atışı vardi ama bu değişebiliyor bnim bebeğimde mesela sata göre 8 haftalık ultrasona göre 7 haftalık bı hafya geriden geliyor doktor normal dedi🥰
Merveikratanem Kraa195 canım 5 haftalık keseyi gördüm 5+5 de kalp atışlarını gördük ama Altan muayene ile haktan hayırlısı inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin