ay-se Sena_bngll onu ben hamile kalmadan önce çok gaz ve kabızlığım dolayısıyla bir kere içtim aman allah esirgesin beni mahvetti tabi her bünyede farklıdır ama bana iyi gelmedi tuvalet den çıkamadım karnımı burdu hep
giresun Sena_bngll buscopan şiddetli ağrılarda kullanılır benim bildiğim ben 3 aylık gebeyim 10 cm kistim var ağrıdan oluyorum doktorum parol iç demesine rağmendaha parol içmedim korkudan bence siz başka bir doktor görünün
nevamm1 Sena_bngll bende çok hafif enfeksiyon vardı onunla birlikte verdi birde alt karında çok ağrım vardı çatı kemiklerimde ağrıyordu ozeldeki doktor verdi.şikayetim çok artınca devlete acile gittim bu ilacı verdiğini söyledim devletteki doktor ben o riski alıp kullan diyemem sana dedi bende çok korktum öyle söyleyince ve içmedim ama doktorun yazdığı şeyi kullan yada kullanma demek haddime değil sadece tecrübemi paylaştım.sen doktorunla hareket et istersen.
Sena_bngll ay-se icsemmi icmesemmi bilemedim ağrı kesici heralde hem ben daha 2 bucuk aylik hamileyim
Selin12- Sena_bngll ağrı kesici için sadece parol ve minoset icebiliyorsunuz normalde ama buscopan ilk kez duydum
Sena_bngll ay-se bide ben özele gidiyorum devlete gitmiyorum ozeldeki doktor verdi bide eşim alırken tekrar ezcaneye sormuş hamileler icebilirmi diye bakalım ins iyi gelir
Sena_bngll Mimik şikayetimi sordu sağlık ocaginda tahlil vermiştim idrar yolu enfeksoyonu varmış dedim onum için toz yazdi suya katilip iciliyo bi seferlik bide dedim midem karnım ağrıyor buscopani o yüzden verdi heralde
Sena_bngll ay-se idrar yolu enfeksiyonu için toz verdi buda ağrı kesici ama midem karnım için heralde tam bilmiyorum
Mimik Evet agri icin vermistir, dayanicak agrin yoksa ben oldam icmem ama… Bak birde şoyle bisey var… Agrilar yuzunden rahim kasilmalari olur mu?… Onu sorabilirsen doktora sor bence… Kendi kafamizdan isler cevirmeyelim…
nevamm1 Sena_bngll reçeteyi okuyunca korkuyor insan haklı olarak.buscopan yazdığını görünce çok şaşırdım çünkü evlenmeden önce doktor bunu bana kabızlık için vermişti ve ictikten sonra ağrıdan ve sancidan duramamistim görünce reçetede şok oldum ne alaka benim kabizlik yada bağırsak sorunum yok ağrı kesici özelliği olsa neden ağrı yapsın o kadar benimde kafam çok karıştı 🤔
Selin12- Sena_bngll çok zor da kalırsanız eğer parol ve minoset icebiliyorsunuz ama diğer ilaçları bilmiyorum