Asuman06 Merhaba kızlar 21 haftalik ikiz bebeklere hamileyim. Aşırı kaburga ağrısı var. Yaşayan varmi? Kötü bisey olmaz degilmi?
AsyaAda41 Asuman06 bende ikiz bebeklerimi bekliyorum 32. Haftadayım zaman zaman oluyor sanırım bebeklerin yerleşiminden kaynaklanıyor. Bende 2 gündür baya ağrı çekiyorum. Yaslanmışlar oraya sanki☺️
Bebisininannesi1202 Asuman06 29+4 ikizlere hamileyim kafaları göğüslerimin altında resmen ne mefes aldırıyolar ne rahat ettiriyolar😂
Hacerdnc Asuman06 tek gebelik benim ki bende bile ara ara ağrılar oluyordu fena biçimde. Su an çok şükür yok. Ama doktora sorduğumda normal karnın büyüyor fln dedi. Zaten sonrasında da ağrı geçti. Muhtemelen onun gibi bisey sizinki de. Yinede cok rahatsız ediyorsa doktorunuza danışın derim
Bonita Asuman06 bende de vardı uyku uyuyamıyordum ağrıdan 2 gece ağrıdı çok kötüydü sonra kendi kendine geçti sizinde geçer inşallah
Ruumeysaaaa Benimde çok fazla oluyodu ne oturabiliyordum nede yatabiliyordum. Magnezyuma başladım kesildi. Dr una söyle bence magnezyum baya işe yaradı ben ohh be demiştim. Bide her güm sade soda
gebeskaplumbaga Asuman06 benim ikiz gebelik değil ama 2 haftadır bende de var 33+6 haftalığım oturamıyorum resmen kaburgalarım sızlıyor bebek büyüdüğü için diyolar🤦♀️
Baloncuk41 Bende yeni başladı çok baskı yapıyo oraya 36. Haftadayım bugün paso yattım açlıktan ölmesem kalkmiycaktım o derece ablasıda öyleydi benim cocuklar tersine aşa iniceklerine yukarı cıkıp ağzımdan fırlamayı tercih ediyolar 🤣
Minik_fasulye Haftadayım yaklaşık 4 haftadır sağ kaburgam ağırıyor sol kaşığım magnezyum Demir felan kullanıyorum en son doktor Endol 100mg fitil verdi onunda suyu azalttığını okudum o yüzden kullanmaya korktum ağrıya dayanamadığım için 2 gündür kullanıyorum umarım işe yarar 😭😭☹️
Asuman06 Cok tesekkur ederim dönüşleriniz için.en.azından yanliz degilim. Bayramın 2. Günü başladı halen devam ediyor belirli araliklarla. ama bugun siddetlenince sizlere de bi danışayım dedim.