Katrin Merhaba arkadaşlar, Kim hangi modeller seçti bebek arabasında karar veremedim hangi arabasını almaya lazım kim yardımcı olur çok memnun olurum
Feyza-nur Katrin ben casual cadillac air aldım katlaması sürüşü cok hafif geldi bana henüz kullanmadık kullanıncada memnun kalırız inşallah ❤️
MercimekveAnnesi16 Katrin ben joell marka siyah olanını aldım eve kendimiz getirdik sürüşü çok rahat hafif kullanışlı henüz bizde kullanmadık ama ben çok beğendim fiyatı da uygun
Morzambak Katrin ben cybex al city modelini alacağım, yine cybexin pusetini alıp adaptörleri ile bebek arabasına kullanacağım
Dilekcnkn Katrin Ben dolap uygulamasından aldım canım 750 tl’ye şansıma garantisi devam ediyor kullanan bayan portbebeyi kullanmamış sadece puseti oda az çok temizdi yani internette sanırım 1300-1500-2000 o fiyatlarda gördüm google yazarsanız görürsünüz 😊😊
Babyandmom_ Katrin Ben baby care safari travel sistem bebek arabası aldım ama henüz kullanmadım. İnşAllah memnun kalırım🌸 Bir de aranızda kullanan var mı?
Morzambak Katrin henüz almadım:) ama bayağı araştırdım . Opera İstanbul online satış yapan firma.YouTube a yazın all city modelini detaylı tanıtım videosu var. Kabin boy bebek arabaları içinde en küçük olanı bu. Bagaja bile ihtiyaç yok kısmetse bir aya alacağım
Zyneepemree Katrin ben kraft ego travel sistem aldım normalde incelemiştim çok hoşuma gitmişti ama fiyatı pahalı gelmişti internette şansa indirime düşmüş kaçırmak istemedim yorumları falan da çok güzel henüz gelmedi ama çok rahat bir araba
Zyneepemree Katrin https://ty.gl/4td4ozwyz mağazada 5500 TL demişlerdi ben grisini aldım 2600 TL ye düşmüş