Ekocova Bnmde yüksek çıktı beyaz ekmek makarna pirinç meyve şekerli her ürün kabak bezelye havuç patates gbi ürünleri kullanmayacağım 1 ay sonra tekrar bakılacak çok yüksek çıkmadıysa diyetle toparlanıyor
Rabia2819 Baharszr rica ederim nedemek hepimiz sağ saglim alalım kucaklarimiza evlatlarımızı inşallah 😘😇🤲
Tuubacvk Baharszr benim 210 çıktı diyete başladım 1 hafta içinde düşmezse insüline başlatıcaz dedi doktorum
lentil Tuubacvk diyetini saati saatine yap cnm sakın diyetin dışına çıkma. Bana da öyle dedi şükür testi yaptığım gün düşmüştü. Hatta baya düşük dedi bu defa da 😂
Mnes-48 Benimde 200 lerde çıktı 50 lik yüklemeyle diyet yapıyorum iki hafta sonra tekrar bakalım dedi inş düşer 😊
muallimehanimmom5 yelzkyatepe dün benim de 50 gr şeker yüklemem 153 çıktı doktorum 2 güne bir kahvaltıdan 2 saat sonra şeker ölçümü ile takip yapacağız dedi bide şekerli ve karbonhidratlı yiyecekleri azaltmamı söyledi siz neler yapıyorsunuz nasıl cözüm buldunuz
yelzkyatepe muallimehanimmom5 sabah kahvaltısında ekmek yemiyorum tuzlu yok hamur işi yok patates makarna pilav yemiyorum ara öğünlerde muz ve süt kuruyemiş vs akşamları çorba ve sebze yemeği iki dilim de tambuğday yada çavdar yiyorum . Benim şuan düzeldi doktorum bu şekilde devam et dedi . bu arada tatlı da yok tabiki ☺️☺️
muallimehanimmom5 yelzkyatepe çok teşekkür ederim yönlendirmeniz için ☺️bende dikkat edeceğim insallah düşer şekerimiz