Selma__ Kızlar progestan 200 mg 2X1 kullanıyorum bende iki gündür hafif ateş halsizlik yapıyor sizce normal mi ya bulantım ve baş dönmem de var hafifte mide agrısı ara ara 🥲
Kizce1_ Selma__ ben de 100 ml lik kullanıyorum canım bi yan etkisini farketmedim ama ben gece uyumadan önce alıyorum. Saydıkların yan etkilerinde yazıyosa korkma bence ama yine de doktoruna söyle tabi
FusunF Selma__ doktora sorun vajinal olarak alın ozaman hem daha etkili hemde yan etkisi yok ben vajinal olarak kullanıyorum
Didem24 Selma__ 2 aydır Progestan 200 mg 2×2 kullanıyorum. İlk 1 ay ciddi baş dönmesi, halsizlik, bitkinlik, uyku hali, tansiyon düşüklüğü gibi yan etkiler yaptı ama bi süredir vücudum alıştı sanırım daha rahatım pek yan etkisi olmuyor.
Sblatc Selma__ ağızdan mı kullanıyosunuz fitil olarak mı? Genelde daha az yan etki olsun diye fitil olarak kullanılıyo ben fitil olarak kullandım bi yan etki görmedim
sedanurakarken Selma__ 17 haftalık gebeyim ilk öğrendiğim günden beri kullanıyorum kanamam oluyor sürekli ilk başlarda sabah akşam vajinadan alıyordum şimdi sadece gece yatarken alıyorum vajinadan doktorum öyle dedi bana yan etki yapmadı doktoruna danış canım
rabia4581 Bende 12 haftalikken kullanmaya başladım şuanda 26+3uz hala kullanıyorum ama en etkili fitil olarak almak hem daha etkili yan etkisi de olmuyor
Boncuk123 Selma__ 200mg günde iki kere ağızdan alıyordum. İçer içmez sarhoş gibi oluyordum. Kolumu kaldıramıyordum aşırı halsizlik yapmıştı. Birde aldıktan sonra hemen uyuyakalıyordum
bebegimizibekliyoruz1 Selma__ fitil olarak kullaandım ben tam 15 hafta sabah akşam ama artık bıraktık hap olarak alınca çok yan etkisi oluyormuş doktorunla konuşup fitil olarak kullanmak istediğini söyleyebilirsin izin verirse kullanırsın benim doktorum hapın yan etkisinin fazla olduğunu bu yüzden direk fitil olarak kullandıracağını söylemişti
Burcu-112 Selma__ hayır ateş olmadı sadece bulantı mide ağrısı falan oldu ateşyapacağını sanmıyorum başka bişeyden olabilir dikkat edin