Aley1 Kızlar selam , kanama yolu ne kadar süre de geçer ? Aranızda yaşayan var mı , doktor kanama yolu gördü ama çok şükür ben öyle bir kanama yaşamadım . Bilgisi olan bilgilendirebilir mi 🥺🥴
[silindi] Aley1 kanama alanı demislerdi bana da ayni sey sanırım 12 haftalik var dendi 16da geçmişti dedgnz gvi dışarıya bir kanamam vs olmadi hic
Hahahh12 Aley1 bende yaşadım canım dışa akabilir kanamam olabilir panik yapma . Kanama alanı ya dışa atarak temizlıycek kendini ya da vücut emecek . Cok geçmiş olsun 1 ay sürebilir en fazla kendini yorma bol bol dinlen agır iş yapma geçer inş 😊🤲🏻
sedanurakarken Aley1 hamile olduğumu öğrendim günden beri kanamam oluyor canım bi gece aşırı derecede kanamayla hastanede yattım kese dışında kan birikiyor ve onu atıyor şuan 17 haftalık oldum ama hala içerde kanamam var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
[silindi] Aley1 devlette ikilitest yaptırırken soylemislerdi ordaki doktor vermişti ben de korkup kendi doktoruma da gittim o da gerek olmadığını alanın küçük oldgnu söylemişti sadece istirahat ve iliski yasagi koymust
ilknursoykan Aley1 bendede 6 haftalıkken kanama alanı olmuştu akmıştı da ara ara progestan kullandım o alan geçti 1 ay kadar kullandım
Aley1 sedanurakarken kalp atışının ardından bu durumu öğrenmek beni biraz üzmüştü ama inşallah geçer 🥺
sedanurakarken Aley1 geçer canını sıkma canım bak bana ilk öğrendiğim günden beri var çok şükür bişey olmadı daha düşük tehlikesi var mı var ama Allah büyük yicek ekmeği varsa gelicek inşallah 🙏