eylulay34 19 haftaligim olur olmadık yerde tuvaletim geliyor. Daha çok büyüdüğünde ne yapcam bilmiyorum. Bi çözümü yok mu bunun ya😣
Sonay eylulay34 bebeklerin anne karnındaki oyuncağı anne mesanesiymiş 😂 bence elinden geldiği kadar dışarda gitme yada pis yerlere girme ben dışarda çok gittim kıl kurdu çıktı bende hemen bulaşıyor 😔 bende 19 haftalığım
NilferAkar eylulay34 34. Haftadayız İnan tuvaletten gına geldi yatağımı tuvaletin önüne yapıcam bu gidişle coook fena🤣
baharclk eylulay34 Bende baştan beri öyleyim, şimdi bide enfeksiyon var nerdeyse tuvaletten gelirken tuvaletim geliyo 😣 Sanki saatlerdir tutuyo gibi
eylulay34 Gulistan çıkmadan yapsam da 5 dk sonra aniden sıkısıyorum😂 tekme mi atio idrar keseme napio bu cocuk😂
Gulistan Bende bilmyrm napıyolr ama bnde griyrm lavabya snra ckyrm ewden.yine geliyo yine geliyo.hele geceleri uykudan en az 5kre kalkıyorum gdyrm lavabya 😂
NilferAkar Damla________ evden çıkmadan gidiyorum 5 dk sonra yine tuvalet olmayan hiç bir yerde yaşayamaz oldum nefes almak gibi oldu bide baskı yapıyor o yüzden çok tuvalet hissiyle gidip zor yapıyorum oda dert😫
Damla________ NilferAkar çok şükür sık sık gelmiyor o kadar ama geldiğinde tutamıyorum allah yardımcın olsun
CansuHakanDabakan eylulay34 Of bende öyleyim normalde bi yudum su içsem wcye koşardım şimdi daha beter oldum, su içmek gerek eee içtikçe de habire wcdeyim bende,evdeyken neyse de dışarıda çoook zor oluyo 🙈😂
baharclk Gulistan Hiç bilmiyorm kendi doktorumada gidemedm daha, devlete gittim her hamile de oluyo dedi, ben sirkeli suyla hafif yüzeysel tampon yapıyorm pamukla. Birde travozol işte. Daha geçmedi ama azaldı.
Burcuk eylulay34 :/ geceleri 1 kere kalkarken 24. Haftadan Sonra 2ye çıktı. Gün içinde vc ye gitmeden evden çıkmıyorum ayrıca araba kullanamıyorum .. istemsizce çok sıkışıyorum
Kevser112 Bende cok c vitamini tüketiyorum o da haliyle dahada artırıyor idrarı. Resmen yarım saatte bir lavabodayım😕