Ayselina Hanımlar kuş çocuğunun sancısı erkek çocuğuna göre daha şiddetli olur diyenler var doğurup bilenler var mı🤔🤔
teletabi Ayselina valla erkek daha zor oluyor diyorlar ama ben kolay doğum yaptım. Kuzenim kız doğurdu oda kolay yaptı. Doğum cinsiyetle değilde biraz bünye ve kişi ile alakalı canım inşallah çok sancı çekmeden su gibi doğumla kavuşursun 🥰🦋
Esraali Ayselina kız daha sancılı olur diyorlar ben oğlanlarda sadece şiddetli bel agrısı cektim 1 ay so ra kızm olacak bakıcaz hangisi daha agır
DemetlinA Ayselina kızların zor şuan yaşıyorum 39 haftalığım sancılarım yarım saatte bir tutuyo geceleri uykusuzum 3 gündür açılmam 1 cm sadace hastahaneye gidiyorum eve yolluyorlar 3 gündür de çekiyorum bu sancıları
Silaerincik Ayselina kız bel ağrıtır erkek kasık diyolar bana da benimde kızım olucak inşallah kolay olur doğumumuz🥰
Ayselina teletabi ayy walla ağzından bal damlıyor🤗🤗 inş amiiin canım benim birincisi oglandı zor doğum oldu Buda kız inş kolay olur 🙏🏻
Ayselina DemetlinA Allah yardımcın olsun inş daha fazla çekmezsin canım ben Oglan da 15 saat cektim sancı inş bu kolay olur
Ayselina Silaerincik ya söylenti öyle çok ki benim ilk oğlandı belimden agrımıstı smdi 32 haftayım bazen karnım bazen belim agrıyor düzensiz agrılar var
Denizcyc Kızım olacak nstde 100ü bulan sancılarım çıkıyor doktor nasıl ağrı hissetmiyorsun diyor :) Sanırım bünye ile ilgili. İki kuzenimin de kızı oldu yakın zamanda. Biri çok zorlandı biri sancısı olduğunu anlamadan doğuma gitti
Ayselina Denizcyc ya evet öylede bar ablama suni sancı verdiler kızı oldu dediğin gibi 100 oluyordu ablam hiç hissetmedi snra sezeryana aldı doktoru🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ayselina DemetlinA canımm dualarım seninle inş inş en kısa zamanda doğumun gerçekleşir Allah yardımcın olsun🙏🏻